Τρίτη, 04 Σεπτεμβρίου 2012 09:55

Παραλίγο τραγωδία για ένα οικοδομικό καροτσάκι

Γράφτηκε από την
Παραλίγο τραγωδία για ένα οικοδομικό καροτσάκι

 

 

Για ένα οικοδομικό καροτσάκι πυροβόλησε με καραμπίνα εναντίον 2 Αλβανών και κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας ένας 63χρονος αγρότης στη Μεγάλη Μαντίνεια. Παρουσιάστηκε μόνος του στην Ασφάλεια χθες το πρωί και συνελήφθη για το συμβάν έγινε προχθές το βράδυ. Οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα και σήμερα πρόκειται να απολογηθεί στην Ανακρίτρια. 

Ο ένας από τους δύο Αλβανούς νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Καλαμάτας τραυματισμένος στην πλάτη.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ο ηλικιωμένος είχε προηγούμενα με τον έναν Αλβανό καθώς θεωρούσε πως του είχε κλέψει ένα οικοδομικό καροτσάκι δυο μήνες πριν, το οποίο συχνά του ζητούσε να επιστρέψει. Προχθές το βράδυ όμως πήγε στο σημείο όπου δούλευε ο Αλβανός κι ενώ κουβέντιαζε με έναν ομοεθνή του πυροβόλησε εναντίον τους με την καραμπίνα. Οι δυο άντρες τράπηκαν σε φυγή, αλλά ο ένας τραυματίστηκε πριν προλάβει να απομακρυνθεί. Ο ηλικιωμένος αναζητήθηκε το ίδιο βράδυ από την Αστυνομία όμως δεν εντοπίστηκε. Χθες παρουσιάστηκε μόνος του στην Ασφάλεια Καλαμάτας και συνελήφθη.

Από τον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καλαμάτας ασκήθηκε σε βάρος του δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή, οπλοφορία και οπλοχρησία . Παραπέμφθηκε στην Ανακρίτρια, όπου αναμένεται να απολογηθεί σήμερα.

 


NEWSLETTER