Κυριακή, 09 Σεπτεμβρίου 2012 19:22

Νεκρός 39χρονος αρτοποιός σε τροχαίο στην Καλαμάτα

Γράφτηκε από την
Νεκρός 39χρονος αρτοποιός  σε τροχαίο στην Καλαμάτα

Ακαριαίο θάνατο βρήκε χθες ο 39χρονος αρτοποιός Λεωνίδας Τούμπανος σε τροχαίο δυστύχημα που έγινε λίγο μετά τις 6 το απόγευμα στην οδό Αθηνών, όταν έχασε τον έλεγχο της Jaquar που οδηγούσε. Σοβαρά τραυματίστηκε η 34χρονη αρραβωνιαστικιά του που επέβαινε στο αυτοκίνητο.

Το δυστύχημα έγινε στη διασταύρωση με τον περιφερειακό της Αγίας Τριάδας. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την Τροχαία, το αυτοκίνητο είχε κατεύθυνση προς Ασπρόχωμα όταν ο οδηγός έχασε τον έλεγχο, έπεσε στη μάντρα του φυτωρίου στο ρεύμα εξόδου και πήρε τούμπες στο οδόστρωμα - για να σταματήσει τελικά αναποδογυρισμένο στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας. (Αναλυτικό ρεπορτάζ στην έντυπη έκδοση της "Ε" ) 

21.14 Νεκρός είναι ο 39χρονος οδηγός του αυτοκινήτου που ανετράπη το απόγευμα στην οδό Αθηνών στην Καλαμάτα. Η 34χρονη αρραβωνιαστικιά του που επέβαινε στο αυτοκίνητο είναι βαριά τραυματίας 

 19.22 Σοβαρό τροχαίο έγινε πριν λίγη ώρα στην οδό Αθηνών στην Καλαμάτα, όταν ένα αυτοκίνητο βγήκε από το δρόμο, προσέκρουσε σε μάντρα και ανετράπη. 

 


NEWSLETTER