Τετάρτη, 13 Νοεμβρίου 2019 08:08

Κλέφτες “μπούκαραν” σε δύο σπίτια στην Παραλία Καλαμάτας

Γράφτηκε από την

 

Σε δύο σπίτια στην Παραλία Καλαμάτας εισέβαλαν άγνωστοι μεταξύ 8 και 8.30 το βράδυ του Σαββάτου.

Οπως αναφέρουν μαρτυρίες περίοικων, φαίνεται πως οι δράστες είχαν παρακολουθήσει τις προηγούμενες ημέρες και εντοπίσει ποια σπίτια στη γειτονιά είναι κλειστά ή λείπουν οι ιδιοκτήτες τους συγκεκριμένες ώρες.

Η "Ε" μίλησε με τον έναν από τους δύο παθόντες, ο οποίος επιβεβαίωσε ότι προβλημάτισε και τον ίδιο η αναφορά γείτονά του πως 3-4 μέρες πριν από τη διάρρηξη στο σπίτι του, ένα ζευγάρι χτύπησε το κουδούνι και έφυγε όταν βγήκε έξω ο διπλανός του και ρώτησε τι θέλουν.

Οσο για τη διάρρηξη, οι κλέφτες έσπασαν με σιδερολοστό το παράθυρο της κουζίνας και μπήκαν στο σπίτι. Εψαξαν τα πάντα μέσα, ακόμη και τα... ρούχα από το πλυντήριο και τη ζάχαρη στα ντουλάπια της κουζίνας, παίρνοντας μέχρι και τα κέρματα από τους κουμπαράδες των παιδιών, αλλά και χρυσαφικά αξίας 7.000 ευρώ.

Οπως μας είπε ο παθών, στο δρόμο τους από τα 4 σπίτια έχουν κλέψει κατά διαστήματα τα 3, ενώ το βράδυ του Σαββάτου εκτός από το δικό έκλεψαν και ένα ακόμα σπίτι, το οποίο κατοικείται μόνο το καλοκαίρι. Σε αυτό διέρρηξαν την κεντρική είσοδο και έκλεψαν μια χρυσή λίρα, η οποία όμως τους... έπεσε και βρέθηκε.