Δευτέρα, 24 Σεπτεμβρίου 2012 19:04

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον αυτοκινητόδρομο λόγω μεταφοράς υπέρβαρου και υπερμεγέθους οχήματος στη Μεγαλόπολη

Γράφτηκε από την
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον αυτοκινητόδρομο λόγω μεταφοράς υπέρβαρου και υπερμεγέθους οχήματος στη Μεγαλόπολη

Ανακοίνωση με την οποία προαναγγέλλει κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τη μεταφορά υπέρβαρου και υπερμεγέθους οχήματος του, από Ασπρόπυργο έως Μεγαλόπολη κατά το διάστημα από Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012 έως και Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012, καθημερινά από τις 07.00΄έως τη δύση του ηλίου εξέδωσε σήμερα η Αστυνομική Διεύθυνση Αρκαδίας. Ειδικότερα αποφασίστηκαν: 

Οι παρακάτω προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο τμήμα του αυτοκινητοδρόμου Κορίνθου-Τριπόλεως - Καλαμάτας, που υπάγεται στην αρμοδιότητα της Α. Δ. Αρκαδίας ως ακολούθως, για τη διέλευση του υπέρβαρου και υπερμεγέθους ως άνω οχήματος «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ (ΑΔΜΗΕ)

  • Εφαρμογή κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, βραδυπορίες ή και διακοπές κατά κίνηση του υπέρβαρου και υπερμεγέθους οχήματος της εταιρείας του ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ (ΑΔΜΗΕ) με περιορισμένη ταχύτητα, αποκλεισμός λοιπής κυκλοφορίας επί των τεχνικών όταν διέρχεται το όχημα επί γεφυρών μεγάλου μήκους κ.λ.π.

  • Η κίνηση του οχήματος επί των τεχνικών να πραγματοποιηθεί με πολύ μικρή ταχύτητα για την αποφυγή δυναμικών κρουστικών φορτίων.

  • Η διέλευση του οχήματος να πραγματοποιείται περί το μέσο των φορέων και όχι κοντά τις ελεύθερες παρειές τους.

  • Κατά τη διέλευση να μην υπάρχει ταυτόχρονη κυκλοφορία επί των τεχνικών.

Η διέλευση του υπέρβαρου και υπερμεγέθους οχήματος του ΑΔΜΗΕ θα πραγματοποιηθεί από Τρίτη 25-9-2012 έως Πέμπτη 27-9-2012, από τον Α/Κ Θηβών έως τον Α/Κ Επιδαύρου της Ν.Ε.Ο. Αθηνών - Κορίνθου, με την παρατήρηση της εξόδου και επανεισόδου στην Ν.Ε.Ο. από τους κλάδους του Α/Κ Κινέττας και από τον Α/Κ Τριπόλεως έως την Μεγαλόπολη της Ν.Ε.Ο. Κορίνθου – Τριπόλεως.

 


NEWSLETTER