Παρασκευή, 28 Σεπτεμβρίου 2012 11:55

Συνάντηση του Δ.Σ. της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Κορινθίας με τον Διευθυντή του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Δημήτριο Περδίκη

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Συνάντηση του Δ.Σ. της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Κορινθίας  με τον Διευθυντή του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Δημήτριο Περδίκη

Η Ένωση μας στα πλαίσια ανάδειξης τον προβλημάτων που αντιμετωπίζουμε, κατόπιν αιτήματός της, συναντήθηκε την Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012, με την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Δημοσίας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη.

Συγκεκριμένα, το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης, συναντήθηκε με τον Διευθυντή του Υπουργού Δημοσίας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Νικόλαου Δένδια,  κ.  Δημήτριο Περδίκη.

Η συνάντηση διεξήχθη σε ιδιαίτερα θετικό κλίμα και το Διοικητικό Συμβούλιο έθεσε τα κύρια ζητήματα που μας απασχολούν και ειδικότερα τα προβλήματα της περιοχή μας. Τέθηκαν προς συζήτηση, η στελέχωση των Υπηρεσιών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κορινθίας και του Κέντρου Κράτησης Αλλοδαπών, η έξαρση της εγκληματικότητας στην περιοχή μας, η υλικοτεχνική υποδομή, η γραφειοκρατία και τρόποι μείωσής της, τα οικονομικά ζητήματα και  η αγωνία που υπάρχει στο ένστολο προσωπικό.

Πιο συγκεκριμένα σχετικά με το Κέντρο Κράτησης Λαθρομεταναστών στην Κόρινθο δεσμεύτηκε ότι θα οργανωθεί με όλες τις προδιαγραφές που προβλέπονται από την Ε.Ε. και μας υποσχέθηκε ότι το προσωπικό που θα φιλάει το Κέντρο κράτησης θα είναι αυτό που προβλέπεται από το Νόμο.

Επιπρόσθετα δε μας τόνισε ότι είναι ειλημμένη απόφαση το κτήριο της Α.Δ. Κορινθίας να μεταφερθεί το συντομότερο δυνατό στις λοιπές εγκαταστάσεις του Στρατοπέδου Κορίνθου.

Σχετικά με το στόλο των οχημάτων γίνεται συνολική προσπάθεια από το υπουργείο αλλαγής όλου του στόλου πιθανόν με μορφή leasing.

Τέλος ο Διευθυντής του κ. Υπουργού μας μίλησε για την δύσκολη περίοδο που περνά η Χώρα, ότι συμμερίζεται τις αγωνίες του προεδρείου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Κορινθίας, για όλα τα θέματα που τέθηκαν υπόψη του και θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια, στα πλαίσια των δυνατοτήτων του και της οικονομικής κρίσης, για τη  θετική αντιμετώπισή τους.

 

                                                                                                      ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΑΔΑΜ ΧΡΗΣΤΟΣ

Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΛΙΑΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER