Παρασκευή, 05 Οκτωβρίου 2012 07:42

Εσπασε λάστιχο περιπολικού που ταξίδευε από Κυπαρισσία για Κόρινθο - Κινδύνευσαν οι αστυνομικοί

Γράφτηκε από τον
Εσπασε λάστιχο περιπολικού που ταξίδευε από Κυπαρισσία για Κόρινθο - Κινδύνευσαν οι αστυνομικοί

 

Αμεσα κινδύνευσε η ζωή τεσσάρων αστυνομικών από την Τριφυλία κατά την μετάβασή τους για υπηρεσία στην Κόρινθο, όταν το πίσω λάστιχο του περιπολικού στο οποίο επέβαιναν, έσπασε στη μέση της εθνικής οδού. Ολα δείχνουν πως το σπάσιμο του λάστιχου έχει να κάνει με την συντήρηση και την γενικότερη κατάσταση των οχημάτων.

Το συμβάν, σύμφωνα με πληροφορίες μας, συνέβη την Δευτέρα το απόγευμα, όταν περιπολικό από την Τριφυλία ξεκίνησε με 4 αστυνομικούς από τμήματα της περιοχής για την Κόρινθο, προκειμένου να κάνουν υπηρεσία σκοπιάς στο στρατόπεδο φύλαξης μεταναστών. Ενώ το αυτοκίνητο εκινείτο στο μεγάλο τούνελ που βρίσκεται στο ύψος της Μεγαλόπολης, ξαφνικά έσπασε ο πίσω δεξιός τροχός, με αποτέλεσμα δύσκολα να μπορεί να ελεγχθεί. Η ψυχραιμία του οδηγού και το γεγονός ότι δεν υπήρχε άλλο αυτοκίνητο κοντά απέτρεψαν τα χειρότερα, καθώς με δυσκολία ο οδηγός κατάφερε να το συγκρατήσει ώστε να μην χτυπήσει στα διαζώματα και μειώνοντας τελικά ταχύτητα το ακινητοποίησε.

Το γεγονός αυτό έρχεται να προστεθεί σε όλα αυτά που είχαμε επισημάνει μόλις πριν λίγες μέρες, σχετικά με τα προβλήματα που δημιουργούνται από τις μετακινήσεις αστυνομικών της Τριφυλίας στην Κόρινθο. Οπως φαίνεται, τα μέσα που διατίθενται για την μετακίνησή τους είναι «ταλαιπωρημένα», με αποτέλεσμα να τίθεται και ζήτημα ασφάλειας του προσωπικού, πέρα φυσικά από την ταλαιπωρία και την αποδυνάμωση των ήδη λιγοστών δυνάμεων της περιοχής. 

 


NEWSLETTER