Δευτέρα, 15 Οκτωβρίου 2012 17:31

96 προσαγωγές και 7 συλλήψεις σε αστυνομική επιχείρηση στη Μεσσηνία

Γράφτηκε από την
96 προσαγωγές και 7 συλλήψεις σε αστυνομική επιχείρηση στη Μεσσηνία

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μεσσηνίας: "Στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας, πραγματοποιήθηκε σήμερα (15-10-2012) από το πρωί έως το μεσημέρι, ευρεία αστυνομική επιχείρηση στην περιφέρεια της Μεσσηνίας, που οργανώθηκε από την Αστυνομική Διεύθυνση Μεσσηνίας και στην οποία συμμετείχαν αστυνομικοί των Υπηρεσιών της.

Κατά την διάρκεια της επιχείρησης, έγιναν έλεγχοι σε εκατόν τριάντα πέντε (135) άτομα και ογδόντα τέσσερα (84) οχήματα, ενώ προσήχθησαν συνολικά ενενήντα έξι (96) άτομα και συνελήφθησαν επτά (7) άτομα.

Τα άτομα που συνελήφθησαν είναι:

Τρεις (3) ημεδαποί ΡΟΜΑ, για κλοπή ρεύματος.

Ένας (1) ημεδαπός ΡΟΜΑ, για ναρκωτικά και κλοπή ρεύματος.

Δύο (2) ημεδαποί, για καταδικαστικά έγγραφα.

Ένας (1) αλλοδαπός, μετά από ένταλμα σύλληψης για ληστεία.

Επιπλέον κατά την επιχείρηση, κατασχέθηκε μικρή ποσότητα ηρωίνης, καθώς και ένα (1) Ι.Χ επιβατηγό αυτοκίνητο, ενώ μεταφέρθηκε στο Τελωνείο Καλαμάτας, ένα (1) Ι.Χ επιβατηγό αυτοκίνητο, αλλοδαπού υπηκόου Βουλγαρίας, για να διαπιστωθεί η νομιμότητα της κυκλοφορίας του και της παραμονής του στη χώρα. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας. Οι δράσεις αυτές είναι στοχευμένες και αποσκοπούν στην πρόληψη, αλλά και στην καταστολή της εγκληματικότητας" 


NEWSLETTER