Δευτέρα, 22 Νοεμβρίου 2010 16:48

Ρήμαξαν τυροκομείο στα Πυργιώτικα Αργολίδας

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Τις νυκτερινές ώρες της 19ης προς 20η Σεπτεμβρίου στην περιοχή Πυργιώτικα Αργολίδας, άγνωστοι δράστες, αφού έσπασαν τα λουκέτα στην εξώπορτα και στην κύρια είσοδο τυροκομείου, ιδιοκτησίας ημεδαπού, εισήλθαν σε αυτό και αφαίρεσαν τυροκομικά προϊόντα (γραβιέρες, φέτα, μυτζήθρες), συνολικής αξίας, όπως δηλώθηκε από προαναφερόμενο ιδιοκτήτη, διακοσίων χιλιάδων (200.000) ευρώ.
Μετά από σχετική καταγγελία έγινε προανάκριση από το Τμήμα Ασφαλείας Ναυπλίου, κατά την οποία προέκυψαν τα ακόλουθα:
Δράστες είναι πέντε ημεδαποί και ένας αλλοδαπός, οι οποίοι είχαν συστήσει ομάδα πήγαν στο τυροκομείο και αφαίρεσαν τα τυροκομικά προϊόντα, τα οποία φόρτωσαν σε τρία φορτηγά αυτοκίνητα, εκ των οποίων το ένα ελιχε κλαπεί πριν λίγες ημέρες από την περιοχή του Αργους.
Τα κλοπιμαία, οι δράστες μετέφεραν και αποθήκευσαν σε αποθήκες-ψυγεία, ιδιοκτησίας δυο εκ των δραστών ημεδαπών, στην περιοχή Σαλαμίνας-Αττικής.
Από έρευνα που έγινε στις 4 Οκτωβρίου από Αστυνομικούς των Τμημάτων Ασφαλείας Ναυπλίου και Σαλαμίνας, στην μια αποθήκη, βρέθηκε ποσότητα των κλοπιμαίων, τα οποία έφεραν την φίρμα της εταιρείας (τυροκομείου).
Από έρευνα που έγινε στις 7 Οκτωβρίου, από Αστυνομικούς των Τμημάτων Ασφαλείας Ναυπλίου και Αρτέμιδος, σε οικία ημεδαπού, στην περιοχή Αρτέμιδος-Αττικής, βρέθηκε ποσότητα από τα κλοπιμαία, τα οποία είχαν παραληφθεί από την μια αποθήκη φύλαξης, προ ημερών.
Στις 8 Νοεμβρίου κλήθηκε και προσήλθε στο Τμήμα Ασφαλείας Ναυπλίου, ημεδαπός, κάτοικος ευρύτερης περιοχής Πειραιώς-Αττικής, έμπορος, ο οποίος παρέδωσε ποσότητα από τα κλοπιμαία, τα οποία είχε αγοράσει το Σεπτέμβριο, από την μια αποθήκη φύλαξης.
Στις 5 Νοεμβρίου, προσήχθη στο Τμήμα Ασφαλείας Ναυπλίου, ένας ημεδαπός εκ των δραστών, στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν η άδεια κυκλοφορίας, το κλειδί του αυτοκινήτου που κλάπηκε από την περιοχή ΄Αργους και ένα μπλοκ με ιδιόχειρες σημειώσεις, που αφορούσαν τις κλαπείσες ποσότητες των τυροκομικών προϊόντων, τα χρήματα που εισέπραξαν από την πώληση αυτών και το μερίδιο που έλαβε κάθε δράστης.
Οι δράστες δεν συνελήφθησαν, λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου.


Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER