Κυριακή, 20 Ιανουαρίου 2013 21:31

Σύλληψη 3 Αλβανών για κλοπές στην Κορώνη

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)
Σύλληψη 3 Αλβανών για κλοπές στην Κορώνη

Στα χέρια της Ασφάλειας Καλαμάτας βρίσκονται 3 μέλη σπείρας Αλβανών η οποία άνοιγε σπίτια στην ευρύτερη περιοχή της Κορώνης, και άρπαζαν από μέσα ό,τι πολύτιμο υπήρχε. Η σπείρα φαίνεται ότι είχε... αδυναμία στα αντικείμενα αξίας, καθώς μεταξύ των κλοπιμαίων που βρήκε η Αστυνομία σε μια καβάτζα έξω από τη Κορώνη υπήρχαν ακριβά ηλεκτρονικά και ηλεκτρικά είδη. 

 

Οι αστυνομικοί δεν βρήκαν χρήματα ή κοσμήματα, αλλά ο όγκος των κλοπιμαίων ήταν τόσο μεγάλος που χρειάστηκε φορτηγό για να τα μεταφέρει στην Αστυνομική Διεύθυνση. 

Πληροφορίες -οι οποίες δεν επιβεβαιώνονται επισήμως από την Αστυνομία- αναφέρουν πως οι Αλβανοί έστελναν κλοπιμαία στην πατρίδα τους και ότι δρούσαν στην ευρύτερη περιοχή της Κορώνης τουλάχιστον τους 3 τελευταίους μήνες. Επίσης, η Αστυνομία εκτιμά ότι στη σπείρα συμμετείχαν πολύ περισσότερα άτομα, ο αριθμός των οποίων δεν έχει γίνει ακόμη γνωστός καθώς οι έρευνες συνεχίζονται.

Σήμερα αναμένεται να ανακοινωθούν επισήμως τα στοιχεία για τη δράση της σπείρας των Αλβανών, καθώς μέχρι και χθες το βράδυ η έρευνα δεν είχε κλείσει.

 

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER