Τετάρτη, 27 Φεβρουαρίου 2013 10:04

Σε καλαματιανό που πιάστηκε στο ΚΤΕΛ: 10 χρόνια για την εμπορία ηρωίνης

Γράφτηκε από την

Ποινή κάθειρξης 10 χρόνων και χρηματική ποινή 3.000 ευρώ επέβαλε το Πενταμελές Εφετείο Καλαμάτας σε Καλαματιανό κατηγορούμενο για εμπορία ηρωίνης.

Στον κατηγορούμενο επιβλήθηκε η ίδια ποινή όπως και πρωτόδικα. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, στις 4 Ιουνίου του 2008 ταξίδεψε με το ΚΤΕΛ από την Πάτρα για να φέρει 34 γραμμάρια ηρωίνης τα οποία θα πωλούσε σε χρήστες στην Καλαμάτα. Η Δίωξη Ναρκωτικών έμαθε από ανώνυμη πηγή για το ταξίδι και περίμενε το λεωφορείο. Ο κατηγορούμενος κατέβηκε στη στάση του ΟΑΕΔ στο Ασπρόχωμα και εκεί τον έπιασαν.
Οπως κατέθεσε ο αστυνομικός, ο κατηγορούμενος παραδέχτηκε ότι μεταφέρει ναρκωτικά τα οποία είχε κρύψει στο εσώρουχό του, υποστήριξε όμως ότι είναι μέρος μιας ποσότητας 200 γραμμαρίων που είχε αγοράσει από τη Θεσσαλονίκη και κρύψει στην Πάτρα για δική του χρήση. Χθες στην απολογία του ισχυρίστηκε το ίδιο που είχε πει στους αστυνομικούς κατά τη σύλληψή του. Ανέφερε ακόμα ότι είναι χρήστης ηρωίνης και πως εκείνο το διάστημα δούλευε στην Πάτρα. Ισχυρίστηκε μάλιστα ότι ερχόταν στην Καλαμάτα για να τα βρει με τη γυναίκα του, με την οποία βρίσκονταν σε διάσταση, κι όχι για να πουλήσει την ηρωίνη.
Ν.Κ.