Παρασκευή, 01 Μαρτίου 2013 08:53

Καθημερινό φαινόμενο οι διαρρήξεις αυτοκινήτων στο Νοσοκομείο Καλαμάτας

Γράφτηκε από τον
Καθημερινό φαινόμενο οι διαρρήξεις αυτοκινήτων στο Νοσοκομείο Καλαμάτας

Συνεχίζονται σχεδόν σε καθημερινή βάση τα κρούσματα διαρρήξεων και φθορών στα αυτοκίνητα των γιατρών και του υπόλοιπου προσωπικού του Νοσοκομείου Καλαμάτας, που σταθμεύουν στα εσωτερικά πάρκινγκ του νοσηλευτικού ιδρύματος.

Ενα από τα πιο πρόσφατα περιστατικά αφορά στην απόπειρα παραβίασης αυτοκινήτου γιατρού, που -όπως κατήγγειλε στην «Ε» ο καρδιολόγος Μανώλης Μάκαρης, πρόεδρος του Συλλόγου γιατρών ΕΣΥ Νομού Μεσσηνίας- έγινε περί τις 11 προχθές το πρωί.

Παρά το γεγονός ότι το όχημα βρισκόταν σε -θεωρητικά, όπως προκύπτει- φυλασσόμενο χώρο, οι δράστες έσπασαν το τζάμι και προσπάθησαν με λοστό να διαρρήξουν την πόρτα του, η οποία καταστράφηκε, ενώ το όχημα υπέστη μεγάλες φθορές.

Σύμφωνα με άλλη καταγγελία δε, που έγινε χθες στην «Ε», εργαζόμενος στο νοσοκομείο της Καλαμάτας βρήκε -πριν μερικές ημέρες- χωρίς καθρέφτες το αυτοκίνητό του που βρισκόταν επίσης στο εσωτερικό πάρκινγκ.

Από την πλευρά του, ο Μ. Μάκαρης είπε στην «Ε» ότι έχουν γίνει παραστάσεις στη διοίκηση του νοσοκομείου, προκειμένου να υπάρξει αποτελεσματική φύλαξη των χώρων του ιδρύματος, τόσο τα πάρκινγκ, όσο και στο εσωτερικό του ιδρύματος.

«Υπάρχουν περιστατικά σχεδόν σε καθημερινή βάση, ενώ οι συνθήκες και η πίεση που βιώνουν συνάδελφοι και νοσηλευτικό προσωπικό στα Επείγοντα είναι κάτι που δύσκολα περιγράφεται» τόνισε ο πρόεδρος του Συλλόγου γιατρών ΕΣΥ νομού Μεσσηνίας.

 


NEWSLETTER