Τετάρτη, 01 Δεκεμβρίου 2010 21:33

Αλβανοί θύματα κλοπών σε Μεσσήνη και Καλαμάτα

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Αδιακρίτως... κλέβουν πια οι επιτήδειοι σε όλη τη Μεσσηνία. Καθημερινά σημειώνεται ένα πλήθος κλοπών σε όλο το νομό, ενώ τις τελευταίες μέρες θύματα έπεσαν και 2 Αλβανοί. Από τον ένα μάλιστα, -ο οποίος μένει στη Μεσσήνη αλλά έλειπε κάποιες μέρες- οι δράστες έκλεψαν και μια κάρτα ανάληψης μετρητών από ΑΤΜ. Με αυτήν σήκωναν 600 ευρώ καθημερινά (όσο τους επέτρεπε προφανώς το ημερήσιο όριο αναλήψεων) από τις 25 μέχρι τις 28 Νοεμβρίου.
Οταν διαπίστωσε την κλοπή και ανακάλυψε πως ο λογαριασμός του είναι φτωχότερος κατά 2.400 ευρώ, απευθύνθηκε στην τράπεζα για να ακυρώσει την κάρτα. Το 4ήμερο που έλειπε πάντως οι δράστες τού έκλεψαν επίσης 500 ευρώ, ένα λάπτοπ και μια φωτογραφική μηχανή.
Από έναν άλλον Αλβανό στην Καλαμάτα, άγνωστοι έκλεψαν τη μοτοσυκλέτα του. Προχθές σημειώθηκαν εξάλλου αρκετές κλοπές στο νομό. Αγνωστοι μπήκαν μέσα στη νύχτα σε διαμέρισμα α' ορόφου στην Καλαμάτα, κι ενώ οι ιδιοκτήτες κοιμούνταν έκλεψαν ένα λάπτοπ, μια τσάντα με 750 ευρώ και έγγραφα, καθώς και χρυσαφικά. Στην Καλλιρρόη έκαναν… φτερά χρυσαφικά, ένα κινητό, ένα γουόκμαν και 300 ευρώ. Στη Βαλύρα άγνωστοι έσπασαν το λουκέτο αποθήκης κι έκλεψαν ένα βενζινοπρίονο.
Από σπίτι στο Μεμί εξαφανίστηκαν κοσμήματα και 300 ευρώ, ενώ από σπίτι στα Φιλιατρά μια μπιζουτιέρα, 140 ευρώ κι ένα πορτοφόλι. Και στις δύο αυτές περιπτώσεις οι δράστες μπήκαν παραβιάζοντας παράθυρο - και σύμφωνα με την Αστυνομία σύντομα θα υπάρχουν εξελίξεις στις δύο αυτές περιπτώσεις.
Τέλος, μια κλοπή πορτοφολιού με 750 ευρώ καταγγέλθηκε από ηλικιωμένο στο χωριό Κόκκινου της Αίπειας, ο οποίος υπέβαλε μήνυση σε βάρος της οικιακής βοηθού του και ενός ντόπιου.
Κ.Δ.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER