Πέμπτη, 02 Δεκεμβρίου 2010 21:51

Απόπειρα ληστείας τεχνικού γραφείου χθες το απόγευμα στην οδό Φαρών

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Απόπειρα ληστείας τεχνικού γραφείου χθες το απόγευμα στην οδό Φαρών

Με όπλα στα χέρια εισέβαλαν λίγο πριν τις 7 μ.μ. δυο επίδοξοι ληστές -ο ένας με κουκούλα- σε γραφεία τεχνικού γραφείου στην οδό Φαρών της Καλαμάτας. Απείλησαν την Αγγελική Μπαρούνη που βρισκόταν στο γραφείο, κι αφού δε βρήκαν χρήματα στα συρτάρια και την τσάντα της έφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.
Οπως διηγήθηκε η κ. Μπαρούνη στην "Ε" λίγο μετά την απόπειρα ληστείας, την ώρα που μπήκαν οι ένοπλοι στο ημιυπόγειο γραφείο, η ίδια βρισκόταν εκεί με έναν συνεργάτη της και μιλούσε στο τηλέφωνο με κάποιον άλλο. Οταν την απείλησαν, εκείνη ακούμπησε το ακουστικό στο γραφείο και άρχισε με δυνατή φωνή να διαβεβαιώνει τους ληστές ότι δεν έχει χρήματα - ώστε να αντιληφθεί ο συνομιλητής της από την άλλη άκρη της γραμμής ότι κάτι συμβαίνει.
Αφού οι αλλοδαποί πιθανότατα δράστες έψαξαν και διαπίστωσαν πως τους έλεγε αλήθεια, βγήκαν από το γραφείο και απομακρύνθηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση.
Οταν η Αγγελική Μπαρούνη βγήκε από το γραφείο, οι δράστες είχαν ήδη γίνει άφαντοι - ενώ αμέσως μετά κόσμος συγκεντρώθηκε από τα γύρω καταστήματα. Ολοι απορούσαν με το ότι η απόπειρα ληστείας έγινε απόγευμα μέρας που τα μαγαζιά είναι ανοιχτά και η Φαρών γεμάτη κόσμο κι αυτοκίνητα.
Αμέσως κινητοποιήθηκαν αστυνομικοί της Ασφάλειας και η ομάδα ΔΙΑΣ, που σάρωσαν τους γύρω δρόμους, ενώ δράση ανέλαβαν και άλλες δυνάμεις της Αστυνομίας.

Κ.Δ.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER