Πέμπτη, 02 Δεκεμβρίου 2010 22:00

Νεαρός τσιγγάνος έκλεβε σπίτια στο Μεμί, το Καλό Νερό και τις Ράχες

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Εξιχνιάστηκαν από το Αστυνομικό Τμήμα Κυπαρισσίας, σε συνεργασία με την Ασφάλεια Καλαμάτας, οι 3 κλοπές που έγιναν την Τρίτη το πρωί διαδοχικά σε σπίτια στο Μεμί, το Καλό Νερό και τις Ράχες. Δράστης και στις 3 περιπτώσεις είναι ένας νεαρός τσιγγάνος από την Καλαμάτα, στα ίχνη του οποίου οι διωκτικές αρχές έφτασαν από τον αριθμό του αυτοκινήτου του τον οποίο συγκράτησε ένας πολίτης στις Ράχες.
Οι αστυνομικοί μπόρεσαν έτσι να βρουν ποιος είναι ο ιδιοκτήτης του οχήματος, και σε έρευνα που έκαναν στο κατάλυμά του στον καταυλισμό Παναγάκια στην Καλαμάτα βρήκαν μέρος από τα κλοπιμαία - και πιο συγκεκριμένα χρυσαφικά τα οποία αναγνωρίστηκαν από τα θύματα των κλοπών σε Καλό Νερό και Μεμί.
Ο νεαρός τσιγγάνος αναζητείται από τις αστυνομικές αρχές, ενώ σε βάρος του ήδη εκκρεμεί ένταλμα σύλληψης για παρόμοια αδικήματα.
Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο νεαρός έκανε και τις 3 διαρρήξεις από τις 8 το πρωί της Τρίτης μέχρι τις 12 το μεσημέρι. Μάλιστα, μέσα στο σπίτι που διέρρηξε στις Ράχες βρισκόταν εκείνη την ώρα και η ηλικιωμένη που κατοικεί εκεί - η οποία τον αντιλήφθηκε, κάτι που τον έκανε να τραπεί σε φυγή.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER