Τετάρτη, 20 Μαρτίου 2013 08:57

Την ώρα που πάντρευαν το παιδί τους κλέφτες ρήμαζαν το σπίτι τους

Γράφτηκε από την
Την ώρα που πάντρευαν το παιδί τους κλέφτες ρήμαζαν το σπίτι τους

Την ώρα που πάντρευαν το παιδί τους, οι κλέφτες ρήμαζαν το σπίτι τους: Η Παναγιώτα Ψαρρά με την πολύτεκνη οικογένειά της μένει στις καινούργιες εργατικές κατοικίες της Αγίας Τριάδας, αρκετά κοντά στον τσιγγάνικο καταυλισμό. Την Κυριακή το απόγευμα, επιστρέφοντας από το γλέντι του γάμου βρήκαν το σπίτι τους άνω κάτω από τους κλέφτες.

 

Οπως σχολίασε  η κ. Ψαρρά, "περίμεναν να βρουν χρυσαφικά και λεφτά, αλλά αν είχαμε λεφτά θα είχαμε και σπίτι". Για την ώρα έχει διαπιστώσει πως λείπουν κάποια κινητά, ρούχα εργασίας και μερικά ακόμα αντικείμενα. Η ίδια όμως είναι εξαγριωμένη τόσο με τους κλέφτες όσο και με την Αστυνομία.  

"Τι να σου κάνουμε ρε φίλε, δεν υπάρχει διαθέσιμο περιπολικό" μας είπε πως ήταν η απάντηση των αστυνομικών όταν κάλεσε ο σύζυγός της για βοήθεια - μη γνωρίζοντας αν οι κλέφτες βρίσκονται ακόμα μέσα στο σπίτι τους. Οπως λέει, ήταν η ώρα του καρναβαλιού της Καλαμάτας όταν "προφανώς όλοι οι αστυνομικοί ήταν απασχολημένοι στη διεξαγωγή των καρναβαλικών εκδηλώσεων. Εμάς όπως ποιος μας φυλάει;" αναρωτιέται και φωνάζει πως "θα με αναγκάσουν να πάω άκρα δεξιά. Οταν χρειάστηκα την Αστυνομία δεν ήταν δίπλα μου, μας είπαν να συμμαζέψουμε και να πάμε κάποια στιγμή να το καταγγείλουμε. Αν είναι δυνατόν. Ποια Αστυνομία να εμπιστευτούμε;".

Η κόρη της κ. Παναγιώτας, Σταυρούλα, σχολιάζει πως αστυνομικοί στο παρελθόν την έχουν προτρέψει να απευθυνθεί στην Χρυσή Αυγή, όταν κλήθηκαν για να αντιμετωπίσουν περιστατικό με μετανάστες... 

"Μη νομίζουν οι Καλαματιανοί πως δεν υπάρχει εγκληματικότητα. Τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα και όλοι εμείς θα πρέπει να το φωνάζουμε μπας κι ενημερωθεί ο κόσμος - γιατί από την Αστυνομία δεν ξέρω πια τι μπορούμε να περιμένουμε", παρατήρησε η κ. Ψαρρά. Και συμπλήρωσε: "Μα να μας φτάνει σε τέτοιο σημείο αγανάκτησης η Αστυνομία; Να μας αναγκάζει η Αστυνομία με τη στάση της να σκεφτόμαστε ως λύση τη Χρυσή Αυγή;".

 


NEWSLETTER