Σάββατο, 30 Μαρτίου 2013 10:08

Κύμα κλοπών σε Καλαμάτα - Μεσσήνη

Γράφτηκε από την
Κύμα κλοπών σε Καλαμάτα - Μεσσήνη

 

Αλλεπάλληλα είναι τα κρούσματα κλοπών σε Μεσσήνη και Καλαμάτα τις τελευταίες ημέρες. Καθημερινά σημειώνονται ίσως και 10 κλοπές, ενώ χθες συνελήφθησαν και 3 τσιγγανάκια με κλεμμένο αυτοκίνητο, τα οποία κατηγορούνται για κλοπές στην ευρύτερη περιοχή της Καλαμάτας. 

 

Από προχθές το απόγευμα μέχρι χθες τα ξημερώματα, έγιναν κλοπές και απόπειρες σε σπίτια και καταστήματα στην Καλαμάτα και στην περιοχή του Αλμυρού, ενώ στη Μεσσήνη οι διαρρήξεις συνεχίστηκαν με αμείωτο ρυθμό, με τους δράστες να βάζουν στο στόχαστρο τα αρτοποιεία. 

Μετά τη διάρρηξη που έγινε προ ημερών σε αρτοποιείο κοντά στο Αστυνομικό Τμήμα Μεσσήνης, χθες γύρω στις 3 τα ξημερώματα άγνωστοι έσπασαν πιθανότατα με το αυτοκίνητο τους την τζαμαρία αρτοποιείου στην οδό Κορκονικήτα. Αρπαξαν την ταμειακή μηχανή, η οποία όπως μάθαμε βρέθηκε πεταμένη κοντά στο σταθμό των τρένων. Η ζημιά που προκλήθηκε από τους κλέφτες είναι πολλαπλάσια της αξίας των κερμάτων που έκλεψαν με την ταμειακή - καθώς ο ιδιοκτήτης πρέπει τώρα να αντικαταστήσει την τζαμαρία και την κεντρική είσοδο του καταστήματος. 

 

 


NEWSLETTER