Σάββατο, 13 Απριλίου 2013 14:15

Εξιχνίαση ληστείας στη Σπάρτη

Γράφτηκε από την
Εξιχνίαση ληστείας στη Σπάρτη

Εξιχνιάστηκε, μετά από εμπεριστατωμένη έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Περιφέρειας Σπάρτης, μία υπόθεση ληστείας σε οικία, που είχε γίνει την 25-3-2013 το μεσημέρι, σε Τοπική Κοινότητα του Δήμου Σπάρτης.

 

Για την υπόθεση αυτή, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός (1) 37χρονου αλλοδαπού υπηκόου Ρουμανίας, για ληστεία, ο οποίος συνελήφθη χθες (12-4-2013) το μεσημέρι, στην Σπάρτη, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Περιφέρειας Σπάρτης, μετά από Ένταλμα Σύλληψης του κ. Ανακριτή Σπάρτης.

Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας προέκυψε ότι, ο ανωτέρω την 25-3-2013 το μεσημέρι, σε Τοπική Κοινότητα του Δήμου Σπάρτης, αφού μπήκε σε οικία ημεδαπής, με την απειλή μαχαιριού αφαίρεσε κόσμημα, χρήματα και ένα κινητό τηλέφωνο, ενώ στην συνέχεια τράπηκε σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση.

Ο 37χρονος θα οδηγηθεί αρμοδίως, ενώ στη δικογραφία που σχηματίστηκε περιλαμβάνεται ακόμα ένα (1) άτομο, η συμμετοχή του οποίου ερευνάται.

Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, συνεχίζονται από το Αστυνομικό Τμήμα Περιφέρειας Σπάρτης, προκειμένου να εξακριβωθεί η τυχόν συμμετοχή του σε διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.  


NEWSLETTER