Τρίτη, 16 Απριλίου 2013 21:53

Πιάστηκε δύο φορές για κλοπές - ναρκωτικά στη Σπάρτη

Γράφτηκε από την
Πιάστηκε δύο φορές για κλοπές - ναρκωτικά στη Σπάρτη

Ενας 31χρονος Ελληνας συνελήφθη δύο φορές μέσα σε λίγες μέρες στη Σπάρτη για κλοπές και ναρκωτικά. Οπως προέκυψε από την Αστυνομία, μετά την τελευταία του σύλληψη, χθές, διέπραξε τουλάχιστον 3 κλοπές καταστημάτων και μία οχήματος, μαζί με συνεργό. Το προηγούμενο διάστημα είχε σχηματιστεί σε βάρος του δικογραφία για 3 ακόμα κλοπές, ενώ στις 29 Μαρτίου είχε συλληφθεί για απόπειρα κλοπής και ναρκωτικά. 

 

Xθές τα ξημερώματα, ο 31χρονος με τον καταζητούμενο συνεργό του φέρονται να έκλεψαν ένα μηχανάκι και στη συνέχεια να διέρρηξαν κατάστημα ηλεκτρικών ειδών, από το οποίο έκλεψαν ηλεκτρονικές συσκευές. Οι αστυνομικοί που έσπευσαν βρήκαν στην περιοχή και συνέλαβαν τον 31χρονο με διαρρηκτικά εργαλεία πάνω του, ενώ ο συνεργός του διέφυγε. Οι ηλεκτρονικές συσκευές και το μηχανάκι βρέθηκαν και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους. 

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε πως οι δύο δράστες είχαν διαρρήξει άλλα δύο καταστήματα την προηγουμένη, από τα οποία έκλεψαν χρήματα και διάφορα προϊόντα, ενώ προσπάθησαν να διαρρήξουν ακόμη ένα κατάστημα, χωρίς να τα καταφέρουν.


NEWSLETTER