Πέμπτη, 18 Απριλίου 2013 11:28

Πρωτοφανείς βανδαλισμοί στο πάρκο Βλαχέρνας

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Πρωτοφανείς βανδαλισμοί στο πάρκο Βλαχέρνας

Πρωτοφανείς βανδαλισμοί έγιναν στο πάρκο της Βλαχέρνας στα Φιλιατρά τα ξημερώματα της Κυριακής όπου άγνωστοι με μανία έσπασαν μαρμάρινη πλάκα αφιερωμένη στον πρώτο πρόεδρο του Συλλόγου Φιλοπροόδων, όπως και τα κάγκελα από το σιντριβάνι που βρίσκεται στο όμορφο πάρκο. Το συμβάν προκαλεί λύπη, μας τόνισε η πρόεδρος του Συλλόγου Φιλοπροόδων Βιβή Παντελάκη. Ο σύλλογος φιλοξενείται στο χώρο αυτό και έχει την φροντίδα του πάρκου.

 

Οπως μας επισήμανε η κ. Παντελάκη, οι άγνωστοι μπήκαν στο πάρκο τα ξημερώματα της Κυριακής πηδώντας πάνω από τα κάγκελα, καθώς οι πόρτες του πάρκου κλειδώνουν. Με πρωτοφανή μανία είτε με λοστό είτε με κάποιο ξύλο έσπασαν μια μαρμάρινη πλάκα που ήταν αφιερωμένη στον πρώτο πρόεδρο του συλλόγου και δημιουργού του πάρκου Σωτήρη Βασιλακόπουλου. Τόνισε ότι δεν είναι πρώτη φορά που γίνονται ζημιές, αλλά μέχρι τώρα είχαν περιοριστεί στο να σπάζουν λάμπες στο πάρκο και στην εκκλησία.

Για να καταλήξει: «Με ενοχλεί ότι δεν υπάρχει σεβασμός σε ένα χώρο από τους πιο ήσυχους και φροντισμένους. Ο χώρος αυτός διατηρείται με πρωτοβουλία του Συλλόγου Φιλοπροόδων. Δεν θέλω να πιστέψω ότι κάτι τέτοιο θα επαναληφθεί σε ένα πάρκο που συχνάζουν παιδιά και οι γονείς τους».

Κ.Μπ.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER