Τρίτη, 30 Απριλίου 2013 08:24

Νεκρός σε αυτοκίνητο στο φαράγγι του Νέδοντα

Γράφτηκε από την
Νεκρός σε αυτοκίνητο στο φαράγγι του Νέδοντα

Ενα νεκρό μέσα σε αυτοκίνητο που έχει πέσει στο φαράγγι του Νέδοντα στο ύψος των "Πέντε δρόμων" βρήκαν οι αστυνομικοί και οι πυροσβέστες που πήγαν στην περιοχή όταν ειδοποιήθηκαν από πεζοπόρους που είδαν το όχημα στο βάθος του γκρεμού.

Οι αρχές αναζητούν την ταυτότητα του θύματος και εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα αφού κανένας δεν γνωρίζει αν πρόκειται για τροχαίο δυστύχημα, δολοφονία ή αυτοκτονία. Σύμφωνα με την Αστυνομία, το αυτοκίνητο ανήκει στον Δημήτριο Ι. Διαμαντάκο από την Ανάληψη, που αγνοείται από τις 2 Απριλίου. 

Το πτώμα βρέθηκε σε προχωρημένη σήψη και όλα δείχνουν ότι το αυτοκίνητο έφυγε από το δρόμο πριν από αρκετές μέρες. Αξίζει να σημειωθεί ότι το αυτοκίνητο βρίσκεται σε βάθος 200 μέτρων και μέχρι αργά χθες το βράδυ βρισκόταν σε εξέλιξη προσπάθεια πυροσβεστών και αστυνομικών για μετακίνηση του πτώματος σε σημείο που μπορεί να προσεγγίσει όχημα. Το σίγουρο είναι ότι οι αρχές επιφυλάσσονται να δώσουν οποιαδήποτε πληροφορία μέχρι να γίνει αναγνώριση της ταυτότητας του θύματος και να ενημερωθούν οι συγγενείς. Η Αστυνομία δε γνωρίζει αν ο νεκρός είναι ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου ή κάποιος άλλος.

Το αυτοκίνητο εντοπίστηκε στην κοίτη του ποταμού από πεζοπόρους που βρέθηκαν στην περιοχή προχθές το απόγευμα. Αμέσως ειδοποίησαν τις αρχές, με αποτέλεσμα χθες το πρωί να οργανωθεί επιχείρηση από αστυνομικούς και πυροσβέστες. Αστυνομικοί της Ασφάλειας και της Σήμανσης με ιατροδικαστή περπάτησαν για ώρα κατά μήκος του φαραγγιού προκειμένου να προσεγγίσουν το σημείο, ενώ οι πυροσβέστες της ειδικής ομάδας διάσωσης της Π.Υ. Καλαμάτας κατέβηκαν από τον γκρεμό, δημιουργώντας διαδρομή για τη μεταφορά των απαραίτητων εργαλείων. 


NEWSLETTER