Παρασκευή, 10 Μαϊος 2013 13:58

Εξιχνιάστηκαν 12 διαρρήξεις στη Μεσσηνία

Γράφτηκε από την
Εξιχνιάστηκαν 12 διαρρήξεις στη Μεσσηνία

Εξιχνιάστηκαν, μετά από εμπεριστατωμένη έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, 12 περιπτώσεις διαρρήξεων – κλοπών και απόπειρες κλοπών σε καταστήματα, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας.

 

Συνελήφθησαν, χθες (9-5-2013) το πρωί, στην Καλαμάτα, τρεις ημεδαποί, ηλικίας 24, 19 και 15 ετών αντίστοιχα, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών, ενώ η δικογραφία που σχηματίστηκε περιλαμβάνει τουλάχιστον ακόμα ένα συνεργό τους.

Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, προέκυψε ότι οι ανωτέρω, κατά το χρονικό διάστημα από προχθές (8-5-2013) το βράδυ, έως και χθες (9-5-2013) πρώτες πρωινές ώρες, είχαν διαπράξει επιπλέον, 5 διαρρήξεις – κλοπές και 5 απόπειρες κλοπών σε καταστήματα στη Καλαμάτα Μεσσηνίας, όπου αφαίρεσαν χρήματα.

Κατά τις έρευνες, βρέθηκαν στην κατοχή των συλληφθέντων και κατασχέθηκαν, 3 ζευγάρια γάντια και χρήματα.

Επιπρόσθετα, όπως προέκυψε, ο 24χρονος και ο 19χρονος, μαζί με ακόμα ένα άτομο, την 25-4-2013 πρώτες πρωινές ώρες, διέρρηξαν κατάστημα - αρτοποιείο ιδιοκτησίας ημεδαπού και αφαίρεσαν χρήματα, ενώ αποπειράθηκαν να διαρρήξουν ακόμα ένα κατάστημα.

Οι συλληφθέντες οδηγηθήκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας, ο οποίος τους παρέπεμψε στον κ. Ανακριτή Καλαμάτας.

Η αστυνομική έρευνα και η προανάκριση, συνεχίζονται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας, ενώ ερευνάται η τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλα παρόμοια αδικήματα.

 


NEWSLETTER