Τρίτη, 14 Μαϊος 2013 20:25

Πιάστηκαν με τα ...ζάρια στα χέρια

Γράφτηκε από την
Πιάστηκαν με τα  ...ζάρια στα χέρια

Με 140 ευρώ στο τραπέζι και με τα ζάρια στα χέρια έπιασαν τους θαμώνες καφενείου στη Σπάρτη αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας, προχθές το απόγευμα. 

Συνελήφθησαν συνολικά τέσσερις άντρες, από 45 μέχρι 62 ετών, από τους οποίους οι τρεις νεότεροι ήταν θαμώνες του καταστήματος και ο 62χρονος προσωρινά υπεύθυνος για τη λειτουργία του. Καταζητείται η 52χρονη ιδιοκτήτρια του καταστήματος.

Η αστυνομική επιχείρηση έγινε λίγο μετά τις 6 το απόγευμα, ενώ σύμφωνα με την Αστυνομία ο 62χρονος είχε επιτρέψει στους άλλους τρεις τη διεξαγωγή του παράνομου τυχερού παιχνιδιού "κύβοι-ζάρια", σε ειδικά διαμορφωμένο τραπέζι με τσόχα. Κατά τον έλεγχο κατασχέθηκαν, το ειδικά διαμορφωμένο τραπέζι, δύο ζάρια και το χρηματικό ποσό των 140 ευρώ, ως προερχόμενο από τη διενέργεια παράνομων τυχερών παιχνιδιών.

Εν τω μεταξύ, προέκυψε ότι σε βάρος του ενός θαμώνα από τους τρεις που συνελήφθησαν, ο οποίος είναι 58 ετών, εκκρεμούσε απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Ναυπλίου για παράνομη κατάληψη δασικής έκτασης και παράνομη εκχέρσωση δημόσιας έκτασης.


NEWSLETTER