Τετάρτη, 15 Μαϊος 2013 13:45

Συλλήψεις για "φρουτάκια" στη Σκάλα Λακωνίας

Γράφτηκε από την

Στο πλαίσιο των ελέγχων για την καταπολέμηση του παράνομου «τζόγου», συνελήφθησαν, χθες (14-5-2013) το βράδυ, στη Σκάλα Λακωνίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σκάλας, δύο  ημεδαποί, μία 24χρονη και ένας 33χρονος, για παράνομα τυχερά παιχνίδια, ενώ αναζητείται ακόμα μία 44χρονη ημεδαπή.

 

Ειδικότερα, χθες το απόγευμα, στη Σκάλα Λακωνίας, μετά από αστυνομική επιχείρηση, πραγματοποιήθηκε έλεγχος σε κατάστημα– καφετέρια ιδιοκτησίας της 44χρονης, όπου κατελήφθη η 24χρονη ως προσωρινά υπεύθυνη του καταστήματος, να έχει εγκαταστήσει και να λειτουργεί δύο παιγνιομηχανήματα, με παράνομο τυχερό παιχνίδι, την διεξαγωγή του οποίου είχε επιτρέψει στον 33χρονο. Κατά τον έλεγχο κατασχέθηκαν τα ανωτέρω παιγνιομηχανήματα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σπάρτης.

Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, συνεχίζονται από το Αστυνομικό Τμήμα Σκάλας, για τον εντοπισμό και τη σύλληψη της ιδιοκτήτριας του καταστήματος.

Επισημαίνεται ότι οι έλεγχοι, από τις Αστυνομικές Αρχές της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Πελοποννήσου, θα συνεχιστούν με αμείωτο ενδιαφέρον, για την αποτροπή διεξαγωγής παράνομων παιχνιδιών.