Τετάρτη, 15 Μαϊος 2013 16:01

Εκλεψαν κοσμήματα αξίας 25.000 ευρώ από ηλικιωμένη

Γράφτηκε από την
Εκλεψαν κοσμήματα αξίας  25.000 ευρώ από ηλικιωμένη

Μια 40χρονη Αλβανίδα και μια 52χρονη Ελληνίδα, συγγενή της, κατηγορεί μια ηλικιωμένη ότι της έκλεψαν τις λίρες και τα κοσμήματά της μέσα από το σπίτι της στην Καλαμάτα. 

Οι δύο γυναίκες συνελήφθησαν τη Δευτέρα από την Αστυνομία, μετά την καταγγελία της ηλικιωμένης ότι μπήκαν από το διπλανό σπίτι και της πήραν χρυσαφικά και λίρες αξίας 25.000 ευρώ. 

 

Η Αλβανίδα, όπως μάθαμε, φρόντιζε τη γειτόνισσα της καταγγέλλουσας. Φέρεται λοιπόν να εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία για να περάσει από το σπίτι της εργοδότριάς της στο διπλανό, που ανήκει στην ηλικιωμένη, και να κλέψει τα χρυσαφικά μπαίνοντας από μια ανοιχτή μπαλκονόπορτα. 

Η ηλικιωμένη Καλαματιανή που έπεσε θύμα κλοπής κατήγγειλε ως συνεργό της Αλβανίδας την 52χρονη συγγενή της. Εν τω μεταξύ, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες μας, το κινητό της καταγγέλλουσας βρέθηκε από την Αστυνομία στο σπίτι της Αλβανίδας. 

Χθες οι δύο γυναίκες που κατηγορούνται για την κλοπή οδηγήθηκαν ενώπιον των εισαγγελικών αρχών Καλαμάτας και πήραν προθεσμία για να απολογηθούν σήμερα στην ανακρίτρια.

 

Ν.Κ.

 


NEWSLETTER