Παρασκευή, 10 Δεκεμβρίου 2010 15:15

Εξιχνίαση 11 κλοπών στην περιοχή Σκάλας Λακωνίας

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Από προανάκριση  που διενεργήθηκε από το Α.Τ Σκάλας, εξιχνιάστηκαν συνολικά έντεκα (11) περιπτώσεις κλοπών που είχαν λάβει χώρα κατά το χρονικό διάστημα από 20/8/2010 έως 23/11/2010, στα δ.δ. Γράμμουσας Περιστερίου και Γερακίου Λακωνίας.
Από τις παραπάνω περιπτώσεις κλοπών οι επτά (7) αφορούσαν σε κλοπές αντικειμένων από ιδιοκτησίες  (οικίες, αγροτικές αποθήκες κ.α.) και οι υπόλοιπες τέσσερις (4) σε κλοπές  οχημάτων και ειδικότερα δύο (2) μοτοσικλετών  και δύο (2) μοτοποδηλάτων.
Δράστες των ως άνω κλοπών, είναι τέσσερις (4)  ημεδαποί, στην κατοχή των οποίων βρέθηκε μεγάλος αριθμός από τα κλαπέντα αντικείμενα, καθώς και όλα τα δίκυκλα οχήματα, τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους, ύστερα από σχετική αναγνώρισή τους. Επίσης κατείχαν και άλλα αντικείμενα, τα οποία πιθανολογείται ότι είναι ομοίως προϊόντα κλοπών και ως εκ τούτου παρακαλούνται όσοι εκ των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής της Σκάλας τυγχάνουν θύματα κλοπής, να μεταβούν στο οικείο Α.Τ. για πιθανή αναγνώριση και απόδοση των ως άνω αντικειμένων.


Από την Αστυνομική Διεύθυνση Λακωνίας

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER