Παρασκευή, 28 Ιουνίου 2013 08:15

Καμένο σε νταμάρι κλεμμένο αυτοκίνητο

Γράφτηκε από την
Καμένο σε νταμάρι κλεμμένο αυτοκίνητο

Καμένο σε νταμάρι έξω από την Καλαμάτα βρέθηκε χθες τα ξημερώματα ένα αυτοκίνητο Volvo S40, το οποίο εκτιμάται πως είναι το όχημα που προκάλεσε τροχαίο ατύχημα με εγκατάλειψη θύματος προχθές το απόγευμα, στην οδό Ναυαρίνου.

Από τα μέχρι στιγμής στοιχεία, πρόκειται για αυτοκίνητο που έχει υπεξαιρεθεί από εταιρεία ενοικιάσεως αυτοκινήτων στην Αθήνα, το 2011, μαζί με άλλα οχήματα που είχε ενοικιάσει ιδιωτική εταιρεία. Εκκρεμεί ωστόσο το πόρισμα της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών που έχει αναλάβει να διασταυρώσει τον αριθμό πλαισίου, καθώς είναι δυσδιάκριτα τα στοιχεία στο καμένο αυτοκίνητο, ενώ οι πινακίδες είχαν αφαιρεθεί πριν την εκδήλωση της πυρκαγιάς.

Η φωτιά στο αυτοκίνητο αποδίδεται σε εμπρησμό από πρόθεση και η Ασφάλεια Καλαμάτας διερευνά όλα τα ενδεχόμενα. Η διερεύνηση της υπόθεσης γίνεται με τη συνεργασία του Ανακριτικού Τμήματος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καλαμάτας.

Να σημειωθεί πως η Πυροσβεστική Υπηρεσία ενημερώθηκε χθες στις 5 τα ξημερώματα για πυρκαγιά σε παλιό νταμάρι κοντά στα Γιαννιτσάνικα. Οταν έσπευσαν οι πυροσβέστες βρήκαν το καμένο αυτοκίνητο, το οποίο μετά την αυτοψία μεταφέρθηκε για περαιτέρω έρευνα στην Αστυνομική Διεύθυνση Μεσσηνίας.

Κ.Δ.


NEWSLETTER