Πέμπτη, 04 Ιουλίου 2013 15:30

6 συλλήψεις σε αστυνομική επιχείρηση στη Μεσσηνία

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
6 συλλήψεις σε αστυνομική επιχείρηση στη Μεσσηνία

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας: Στο πλαίσιο αντιμετώπισης του φαινομένου της εγκληματικότητας, πραγματοποιήθηκε σήμερα (4-7-2013), ευρεία αστυνομική επιχείρηση στην ευρύτερη περιοχή της Μεσσήνης και της Καλαμάτας Μεσσηνίας, σύμφωνα με τον γενικό επιχειρησιακό σχεδιασμό της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Πελοποννήσου. 

Κατά την διάρκεια της επιχείρησης, έγιναν έλεγχοι σε εκατόν σαράντα δύο (142) άτομα, εκ των οποίων εβδομήντα τρεις (73) ημεδαποί και εξήντα εννέα (69) αλλοδαποί, καθώς και σε εκατόν είκοσι εννέα (129) οχήματα.Επιπλέον, προσήχθησαν συνολικά τριάντα τρία (33) άτομα, από τα οποία δεκαεννέα (19) ήταν ημεδαποί και δεκατέσσερα (14) ήταν αλλοδαποί, ενώ συνελήφθησαν έξι (6) άτομα.

Τα άτομα που συνελήφθησαν, είναι: Μία (1) ημεδαπή, γιατί σε βάρος της εκκρεμούσαν χρέη προς το Δημόσιο, ύψους -168.787,48- ευρώ. Ένας (1) ημεδαπός ΡΟΜΑ, για παράνομη κατοχή όπλου. Τρεις (3) ημεδαποί, για καταδικαστικά έγγραφα. Ένας (1) ημεδαπός, για ναρκωτικά.

Κατά την επιχείρηση, βεβαιώθηκαν συνολικά, σαράντα (40) παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και τέσσερις (4) παραβάσεις του Υγειονομικού Κανονισμού. Επιπλέον, κατά την επιχείρηση βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, ποσότητα κάνναβης, βάρους -12- γραμμαρίων, καθώς και ένα (1) κυνηγετικό όπλο.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας.

 Οι δράσεις αυτές, είναι στοχευμένες και αποσκοπούν στην πρόληψη, αλλά και στην καταστολή της εγκληματικότητας, ενώ θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και ενδιαφέρον, σε όλες τις περιοχές της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

 

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER