Τετάρτη, 17 Ιουλίου 2013 13:42

6 συλλήψεις σε αστυνομική επιχείρηση στην Αργολίδα

Γράφτηκε από την

 

Στο πλαίσιο των αστυνομικών δράσεων για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας, πραγματοποιήθηκε χθες (16-7-2013), από το μεσημέρι έως το βράδυ, αστυνομική επιχείρηση στην ευρύτερη περιοχή της Αργολίδας, η οποία οργανώθηκε από την Αστυνομική Διεύθυνση Αργολίδας.

 

Κατά την διάρκεια της επιχείρησης, η οποία πραγματοποιείται σύμφωνα με τον γενικό επιχειρησιακό σχεδιασμό της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Πελοποννήσου, έγιναν έλεγχοι σε εκατόν ενενήντα δύο (192) άτομα, εκ των οποίων εκατόν είκοσι τρεις (123) ήταν ημεδαποί και εξήντα εννέα (69) ήταν αλλοδαποί, καθώς και σε εκατόν ενενήντα τέσσερα (194) οχήματα.

Επιπλέον, προσήχθησαν συνολικά τριάντα εννέα (39) άτομα, από τα οποία δεκαέξι (16) ήταν ημεδαποί και είκοσι τρεις (23) ήταν αλλοδαποί, ενώ συνελήφθησαν έξι (6) άτομα.

Τα άτομα που συνελήφθησαν, είναι:

  • Ένας (1) ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσαν χρέη προς το Δημόσιο.

  • Τρεις (3) αλλοδαποί, οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα και σε βάρος τους θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής τους.

  • Δύο (2) ημεδαποί, για καταδικαστικά έγγραφα.

Κατά την διάρκεια της επιχείρησης, βεβαιώθηκαν συνολικά πενήντα (50) παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, τρεις (3) παραβάσεις του Υγειονομικού Κανονισμού, καθώς και μία (1) παράβαση του Γενικού Οικοδομικού Κανονισμού.

 

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου.

Οι δράσεις αυτές, είναι στοχευμένες και αποσκοπούν στην πρόληψη, αλλά και στην καταστολή της εγκληματικότητας, ενώ θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και ενδιαφέρον, σε όλες τις περιοχές της Περιφέρειας Πελοποννήσου.