Σάββατο, 20 Ιουλίου 2013 23:17

Καλαματιανός όπως όλα δείχνουν ο βομβιστής της Λάρισας

Γράφτηκε από την

 

Ενας 39χρονος από την Καλαμάτα που διαμένει στην Αθήνα είναι σύμφωνα με πληροφορίες ο βασικός ύποπτος για την ισχυρότατη βομβιστική επίθεση στην οδό Μανδηλαρά, στη Λάρισα, η οποία κατά τα φαινόμενα είχε ως στόχο την οικία της εισαγγελέως Πρωτοδικών Τρικάλων Σοφίας Πετράκη.

 

Η κ. Πετράκη, που απουσίαζε από την οικία της λόγω άδειας έχει χειριστεί δύο δικογραφίες για τις απόπειρες απόδρασης κρατουμένων από τις φυλακές Τρικάλων. Πρόκειται για τις πολύκροτες υποθέσεις απόδρασης των 11 Αλβανών, αλλά και για αυτή του γνωστού βαρυποινίτη Παναγιώτη Βλαστού. Ο

Ο ύποπτος Καλαματιανός φέρεται να έχει συλληφθεί και κατά το παρελθόν για αντίσταση κατά της αρχής.

Σύμφωνα μάλιστα με την ιστοσελίδα newsbeast.gr o 39χρονος φέρεται όχι μόνο να έχει ήδη ομολογήσει την πράξη του, αλλά να έχει κατονομάσει και το συνεργό του, που καταζητείται από την Αστυνομία.

Τέλος σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό Mega ο εκρηκτικός μηχανισμός που χρησιμοποιήθηκε αποτελείτο από έξι κιλά δυναμίτιδας με δύο μέτρα βραδύκαυστο φιτίλι. 

Τη συμμετοχή του στη βομβιστική επίθεση που σημειώθηκε στη Λάρισα παραδέχτηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, ο 39χρονος που εντοπίστηκε κοντά στην περιοχή της έκρηξης και προσήχθη στην αστυνομία. 

(Η φωτογραφία είναι από το thessalianews.gr