Δευτέρα, 19 Αυγούστου 2013 21:33

Πυροβόλησε την κόρη του για να εκδικηθεί τη γυναίκα του ο 47χρονος στο Αργος

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Πυροβόλησε την κόρη του για να εκδικηθεί τη γυναίκα του ο 47χρονος στο Αργος

Σοκ προκαλούν τα όσα αναφέρει σε χειρόγραφο σημείωμα ο 47χρονος επιχειρηματίας ο οποίος στις 12 Αυγούστου πυροβόλησε τη 17χρονη κόρη του στην πλατεία Λαϊκής Αγοράς στο Αργος και στη συνέχεια επιχείρησε να αυτοκτονήσει.

 

Η κοπέλα υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο ΚΑΤ ενώ ο 47χρονος νοσηλεύεται σε κώμα στο Τζάνειο.

Το περιεχόμενο του σημειώματος το αποκαλύπτει «Το Βήμα»: «Θα σκοτώσω την κόρη μου για να σ' εκδικηθώ που με άφησες. Με κατέστρεψες, μου πήρες τα μαγαζιά. Δεν σκοτώνω εσένα για να ζήσεις με τον πόνο της κόρης σου και να πεθάνεις μια ώρα νωρίτερα», γράφει μεταξύ άλλων.

Ο 47χρονος απευθύνεται προς την εν διαστάσει σύζυγό του με υβριστικές εκφράσεις, της επιρρίπτει ευθύνες για οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει, αλλά και για το γεγονός ότι εκείνη διατηρούσε δεσμό με κοινό τους φίλο. Στο σημείωμά του ρίχνει όλη την ευθύνη για τη διάλυση της οικογένειάς τους στη σύζυγό του και αναφέρει ότι η απόφαση να σκοτώσει τη 17χρονη κόρη τους ήταν μόνο για εκδίκηση.

 

«Σκοτώνω την κόρη μας για να μη γίνει σαν κι εσένα. Κανονικά θα έπρεπε να σκοτώσω εσένα, αλλά επειδή θα ζήσεις, όσο ζήσεις, με το βάρος του θανάτου της θα είναι καλύτερα», γράφει.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER