Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου 2013 00:23

Σχολείο στη Λογγά Μεσσηνίας πήγε ο δολοφόνος του Κερατσινίου

Γράφτηκε από την
Σχολείο στη Λογγά Μεσσηνίας πήγε ο δολοφόνος του Κερατσινίου

Στενές σχέση με τον Αγιο Ανδρέα της Δημοτικής Ενότητας Αίπειας έχει ο χρυσαυγίτης Γιώργος Ρουπακιάς, που σκότωσε τον Παύλο Φύσσα στο Κερατσίνι. Συγκεκριμένα ο δράστης, που είναι παιδί χωρισμένων μεταναστών στη Γερμανία έμενε με την οικογένεια των νονών του στον Αγιο Ανδρέα και έβγαλε τρεις τάξεις του δημοτικού στο σχολείο της Λογγάς. Οι κάτοικοι της περιοχής τον θυμούνται, ενώ κάποιοι που τον γνωρίζουν, υποστηρίζουν ότι πέρσι έκανε διακοπές στον Αγιο Ανδρέα. 

Ο Γιώργος Ρουπακιάς που διέμενε στην οδό Βρυούλων στη Νίκαια, είναι πατέρας δύο παιδιών.

Εργαζόταν στην ιχθυόσκαλα Κερατσινίου, ως υπάλληλος σε ιχθυοπωλεία που ανήκαν σε συγγενείς του. Προσφάτως εργαζόταν σε εταιρεία πετρελαιοειδών ως οδηγός βυτιοφόρου που έκανε διανομές σε τουριστικά νησιά.

Συγγενικά του πρόσωπα ανέφεραν στο "Βήμα" ότι "δεν θέλουν να έχουν καμιά σχέση μαζί του". Γείτονές του στη Νίκαια μιλούν για "έναν άνθρωπο χαμηλών τόνων που έλειπε μεγάλο χρονικό διάστημα από το σπίτι του λόγω της εργασίας του".

Σύμφωνα όμως με το Tvxs.gr "απολύθηκε πριν από δύο χρόνια από την ιδιωτική εταιρεία στην οποία δούλευε, κατηγορούμενος για απάτη.

Στη συνέχεια προσχώρησε μαζί με την σύζυγο του στην Χρυσή Αυγή, στην οποία  άρχισε να προσφέρει πληρωμένες υπηρεσίες. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Tvxs.gr, από γείτονες και ανθρώπους με τους οποίους διατηρούσε επαφές, ο Ρουπακιάς πληρωνόταν από το ταμείο της Χρυσής Αυγής για να συμμετέχει σε ξυλοδαρμούς μεταναστών, κυρίως γύρω από την περιοχή της Νίκαιας και του Πειραιά. Ο επαγγελματικός τρόπος με τον οποίο δολοφόνησε τον άτυχο Παύλο Φύσσα, δείχνει ότι διέθετε πείρα στα μαχαιρώματα". 


NEWSLETTER