Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου 2013 20:41

Μήνυσε τον αντιδήμαρχο η ιδιοκτήτρια λούνα παρκ

Γράφτηκε από την
Μήνυσε τον αντιδήμαρχο η ιδιοκτήτρια λούνα παρκ

Μήνυση εναντίον του αντιδημάρχου Γ. Μπρατσιάκου και υπαλλήλων του δήμου κατέθεσε η ιδιοκτήτρια του ενός από τα δύο λούνα παρκ που έχουν στηθεί στη Μεσσήνη, επειδή της σφράγισαν την επιχείρηση που λειτουργούσε παράνομα: Αυτό κατήγγειλε προχθές το βράδυ στο Δημοτικό Συμβούλιο ο ίδιος ο κ. Μπρατσιάκος. 

Ο αντιδήμαρχος ενημερώθηκε το Σάββατο από το Αστυνομικό Τμήμα Μεσσήνης ότι η ρόδα που λειτουργεί κοντά στην είσοδο της Πανηγυρίστρας δεν έχει άδεια. Αμέσως έδωσε εντολή σε δύο υπαλλήλους της Επιτροπής Σφράγισης να σφραγίσουν την επιχείρηση, παρουσία μάλιστα της Αστυνομίας. Η ιδιοκτήτρια στη συνέχεια πήγε και κατέθεσε μήνυση εναντίον του αντιδημάρχου και των δύο υπαλλήλων για παράβαση καθήκοντος, με αποτέλεσμα οι υπάλληλοι να συλληφθούν στο πλαίσιο του Αυτόφωρου και να οδηγηθούν στα κρατητήρια. Ο δήμος αντέδρασε καταθέτοντας μήνυση κατά της ιδιοκτήτριας, ενώ οι δύο υπάλληλοι αφέθηκαν ελεύθεροι μετά τις 2 τη νύχτα με προφορική εντολή του εισαγγελέα. 

Ομως τα πράγματα δεν έληξαν εκεί, καθώς την Κυριακή η ιδιοκτήτρια -σύμφωνα με τον κ. Μπρατσιάκο- άνοιξε και πάλι το λούνα παρκ. Οπότε το Αστυνομικό Τμήμα Μεσσήνης κάλεσε εκ νέου τον αντιδήμαρχο να το σφραγίσει. Πήγε λοιπόν η Επιτροπή Σφράγισης και το έκλεισε εκ νέου, αλλά η ιδιοκτήτρια κατέθεσε και δεύτερη μήνυση. 

Αναρωτιέται λοιπόν ο Γιάννης Μπρατσιάκος, ποιος αντιδήμαρχος και ποια επιτροπή θα πάρει απόφαση να σφραγίσει μια επιχείρηση όταν κινδυνεύει να οδηγηθεί στο Αυτόφωρο.

Ν.Κ.


NEWSLETTER