Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου 2013 12:28

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε Τρίπολη και Λεβίδι για την Ολυμπιακή Φλόγα

Γράφτηκε από την

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τη διευκόλυνση της διέλευσης των λαμπαδηδρόμων, που θα μεταφέρουν την Ολυμπιακή Φλόγα ανακοίνωσε η Αστυνομική Διεύθυνση Αρκαδίας στην Τρίπολη και το Λεβίδι την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου.

 

Ειδικότερα αποφασίστηκε η απαγόρευση της κυκλοφορίας οχημάτων (πλην αυτών που θα συνοδεύουν την Ολυμπιακή φλόγα – αυτοκινητοπομπή) στην Τρίπολη και το Λεβίδι, την Κυριακή (29-9-2013), ως ακολούθως:

  • Στην Τρίπολη, κατά τις ώρες 17:30 – 18:15, στις ακόλουθες οδούς : Ναυπλίου, Ελ. Βενιζέλου, Πλ. Κολοκοτρώνη (σημεία διέλευσης λαμπαδηδρόμων), Γεωργίου Α΄, Πλ. Αγίου Βασιλείου (σημεία διέλευσης λαμπαδηδρόμων), Τάσσου Σεχιώτη, Πλατεία Άρεως

  • Επίσης στην Τρίπολη, κατά τις ώρες 18.15 – 19.15 στις ακόλουθες οδούς: Αγίου Κωνσταντίνου (από Πλ. Άρεως μέχρι τη συμβολή της με την Παπαρηγοπούλου), Παπαρηγοπούλου (από Αγίου Κωνσταντίνου, μέχρι τη συμβολή της με την Καλαβρύτων), Καλαβρύτων (μέχρι το ύψος του καταστήματος ΜΠΟΥΡΤΣΟΥΚΛΗ)

  • Στο Λεβίδι, κατά τις ώρες 19.00 – 19.15, στις ακόλουθες οδούς: Σημείο επί της Ε.Ο. Τρίπολης -  Πύργου στην είσοδο του Λεβιδίου όπου ευρίσκεται το πρατήριο υγρών καυσίμων ΕΚΟ, Πλατεία Λεβιδίου, σημείο επί της Ε.Ο. Τρίπολης Πύργου στην έξοδο του Λεβιδίου όπου ευρίσκεται η πινακίδα οδικής κυκλοφορίας «Λεβίδι-τέλος»

 Επίσης απαγορεύεται τη στάθμευση των οχημάτων (πλην αυτών που συνοδεύουν την Ολυμπιακή φλόγα – αυτοκινητοπομπή) στην Τρίπολη και το Λεβίδι, την Κυριακή (29-9-2013), ως ακολούθως:

  • Στην Τρίπολη, κατά τις ώρες από 16.30 – 19.00, στις οδούς, που αναφέρονται παραπάνω, όπου θα διέλθει η λαμπαδηδρομία και η αυτοκινητοπομπή.

  • Στο Λεβίδι, κατά τις ώρες 19.00 -19.15, στις οδούς, που αναφέρονται παραπάνω, όπου θα διέλθει η λαμπαδηδρομία και η αυτοκινητοπομπή.