Πέμπτη, 03 Οκτωβρίου 2013 20:36

13 συλλήψεις σε αστυνομική επιχείρηση στη Μεσσηνία

Γράφτηκε από την
13 συλλήψεις σε αστυνομική επιχείρηση στη Μεσσηνία

Τις 13 έφτασαν χθες οι συλλήψεις που έκαναν αστυνομικοί της Διεύθυνσης Μεσσηνίας, από το πρωί έως το μεσημέρι, στη διάρκεια επιχείρησης στην ευρύτερη περιοχή του Κοπανακίου, της Κυπαρισσίας των Γαργαλιάνων και των Φιλιατρών. Συνολικά προσήχθησαν 67 άτομα, από τα οποία 25 ήταν Ελληνες και 42 ήταν αλλοδαποί. Επίσης έγινε έλεγχος σε 238 άτομα (99 Ελληνες και 139 αλλοδαποί), ενώ ελέγχθηκαν 128 οχήματα και βεβαιώθηκαν συνολικά 43 παραβάσεις.

Τα άτομα που συνελήφθησαν, είναι: 2 αλλοδαπές για κλοπή, 1 αλλοδαπός για πλαστογραφία και γιατί διέμενε παράνομα στη χώρα, 1 Ελληνας για καταδικαστικά έγγραφα, καθώς και 9 αλλοδαποί, οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα και σε βάρος τους θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής τους.

Επιπρόσθετα, κατά την διάρκεια της επιχείρησης σχηματίστηκε δικογραφία από το Αστυνομικό Τμήμα Φιλιατρών σε βάρος 61χρονης Ελληνίδας για εκμίσθωση ακινήτου σε αλλοδαπούς που διέμεναν παράνομα στη χώρα. 

Τέλος, βεβαιώθηκαν 39 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, 2 παραβάσεις για επαιτεία, καθώς και 2 για παράβαση όρων-προϋποθέσεων οπλοφορίας.


NEWSLETTER