Τετάρτη, 09 Οκτωβρίου 2013 11:31

Αστυνομική επιχείρηση με 9 συλλήψεις στην Αργολίδα

Γράφτηκε από την
Αστυνομική επιχείρηση με 9 συλλήψεις στην Αργολίδα

 

Στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας, πραγματοποιήθηκε από χθες (8.10.2013), έως και σήμερα (9.10.2013) πρώτες πρωινές ώρες, αστυνομική επιχείρηση στην ευρύτερη περιοχή του Ναυπλίου, του Άργους και του Κρανιδίου Αργολίδας, η οποία οργανώθηκε από την Αστυνομική Διεύθυνση Αργολίδας, σύμφωνα με τον γενικό επιχειρησιακό σχεδιασμό της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Πελοποννήσου.

 

Κατά την διάρκεια της επιχείρησης, έγιναν έλεγχοι σε 205 άτομα, εκ των οποίων 138 ήταν ημεδαποί και 67 ήταν αλλοδαποί, καθώς και σε 113 οχήματα.

Επιπλέον, προσήχθησαν συνολικά 55 άτομα, από τα οποία 32 ήταν ημεδαποί και είκοσι 23 ήταν αλλοδαποί, ενώ συνελήφθησαν 9 άτομα.

Τα άτομα που συνελήφθησαν, είναι:

  • Δύο (2) ημεδαποί, γιατί σε βάρος τους εκκρεμούσαν χρέη προς το Δημόσιο, ύψους -482.875,22- και -89.643,76- ευρώ αντίστοιχα.

  • Ένας (1) ημεδαπός, για καταδικαστικά έγγραφα.

  • Έξι (6) αλλοδαποί, οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα και σε βάρος τους θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής τους.

Κατά την διάρκεια της επιχείρησης, βεβαιώθηκαν σαράντα εννέα (49) παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, τρεις (3) παραβάσεις του Υγειονομικού Κανονισμού και δύο (2) παραβάσεις για κατάληψη κοινόχρηστου χώρου.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου.

Οι δράσεις αυτές, είναι στοχευμένες και αποσκοπούν στην πρόληψη, αλλά και στην καταστολή της εγκληματικότητας, ενώ θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και ενδιαφέρον, σε όλες τις περιοχές της Περιφέρειας Πελοποννήσου.  


NEWSLETTER