Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου 2013 12:46

Αστυνομική επιχείρηση με 11 συλλήψεις στην Αργολίδα

Γράφτηκε από την
Αστυνομική επιχείρηση με 11 συλλήψεις στην Αργολίδα

Στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας, πραγματοποιήθηκε από χθες (16.10.2013), έως και σήμερα (17.10.2013) πρώτες πρωινές ώρες, αστυνομική επιχείρηση στην ευρύτερη περιοχή του Ναυπλίου, του Άργους και του Κρανιδίου Αργολίδας, η οποία οργανώθηκε από την Αστυνομική Διεύθυνση Αργολίδας, σύμφωνα με τον γενικό επιχειρησιακό σχεδιασμό της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Πελοποννήσου.

 

Κατά την διάρκεια της επιχείρησης, έγιναν έλεγχοι σε 248 άτομα, εκ των οποίων 178 ήταν ημεδαποί και 70 ήταν αλλοδαποί, καθώς και σε 113 οχήματα.

Επιπλέον, προσήχθησαν συνολικά 38 άτομα, από τα οποία 20 ήταν ημεδαποί και 18 ήταν αλλοδαποί, ενώ συνελήφθησαν 11 άτομα.

Τα άτομα που συνελήφθησαν, είναι:

  • Ένας (1) ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσαν χρέη προς το Δημόσιο, ύψους -127.071,30- ευρώ.

  • Τρεις (3) ημεδαποί ΡΟΜΑ, για κλοπή.

  • Δύο (2) ημεδαποί, για καταδικαστικά έγγραφα.

  • Πέντε (5) αλλοδαποί, οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα και σε βάρος τους θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής τους.

Κατά την διάρκεια της επιχείρησης, βεβαιώθηκαν εξήντα πέντε (65) παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, οκτώ (8) παραβάσεις του Υγειονομικού Κανονισμού και οκτώ (8) παραβάσεις της Νομοθεσίας περί εκδιδόμενων με αμοιβή προσώπων.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου.

Οι δράσεις αυτές, είναι στοχευμένες και αποσκοπούν στην πρόληψη, αλλά και στην καταστολή της εγκληματικότητας, ενώ θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και ενδιαφέρον, σε όλες τις περιοχές της Περιφέρειας Πελοποννήσου.  


NEWSLETTER