Κυριακή, 27 Οκτωβρίου 2013 13:29

Τρεις συλλήψεις στο αεροδρόμιο της Καλαμάτας

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Τρεις συλλήψεις στο αεροδρόμιο της Καλαμάτας

Τρία άτομα συνελήφθησαν το Σάββατο στο αεροδρόμιο της Καλαμάτας, ένας 26χρονος Ελληνας και 2 Σύροι, μια 24 χρονη κι ένας 31χρονος.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας, ο 26χρονος Ελληνας συνελήφθη επιχειρώντας να διευκολύνει την έξοδο από τη χώρα στη νεαρή αλλοδαπή, η οποία με έναν 31χρονο συμπατριώτη της προσπάθησαν να ταξιδέψουν για Ιταλία με πλαστά έγγραφα.

Στην πρώτη περίπτωση, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, κατά τον έλεγχο των ταξιδιωτικών εγγράφων της 24χρονης, την οποία συνόδευε ο 26χρονος Ελληνας, διαπίστωσαν ότι τα ταξιδιωτικά της έγγραφα ήταν προφανώς πλαστογραφημένα.

Οπως προέκυψε, ο 26χρονος είχε σκοπό να ταξιδέψει με πτήση για το Μιλάνο, μαζί με την 24χρονη, διευκολύνοντας έτσι την έξοδό της από τη χώρα.

Στη δεύτερη περίπτωση, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, κατά τον έλεγχο των ταξιδιωτικών εγγράφων του 31χρονου Σύρου, ο οποίος είχε σκοπό επίσης να ταξιδέψει για το Μιλάνο, διαπίστωσαν ότι τα ταξιδιωτικά του έγγραφα, ήταν προφανώς πλαστογραφημένα.

Στο πλαίσιο του αστυνομικού ελέγχου στους δύο Σύρους, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, δύο δελτία ελληνικής αστυνομικής ταυτότητας -ένα για τον καθένα.

 

 

 

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER