Τρίτη, 05 Νοεμβρίου 2013 13:07

Επίθεση με κυνηγετικό όπλο κατά ραδιοφωνικού σταθμού στην Ελαφόνησο καταγγέλλει η ΠΟΕΣΥ

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Επίθεση με κυνηγετικό όπλο κατά ραδιοφωνικού σταθμού στην Ελαφόνησο καταγγέλλει η ΠΟΕΣΥ

 

Ανακοίνωση με την οποία καταγγέλλει την επίθεση που δέχθηκε με κυνηγετικό όπλο ο ραδιοφωνικός σταθμός  «Μουσικός Παλμός 94,6fm» στην Ελαφόνησο εξέδωσε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Συντακτών (ΠΟΕΣΥ).

 

Ακολουθεί αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Συντακτών (ΠΟΕΣΥ) καταγγέλλει την επίθεση από άγνωστο κατά του ραδιοφωνικού σταθμού «Μουσικός Παλμός 94,6fm», με κυνηγετικό όπλο, στην Ελαφόνησο. Με 6 μονόβολα φυσίγγια, χτυπήθηκε κι αχρηστεύθηκε η κεραία αναμετάδοσης και ο σταθμός σίγησε. Ο δράστης φρόντισε να μαζέψει τους κάλυκες, γεγονός που οδηγεί σε προσχεδιασμένο χτύπημα. Σύμφωνα με την αυτοψία της αστυνομίας φαίνεται ο δράστης να είναι ψηλός (πάνω από ένα ογδόντα).
Ο σταθμός προβάλει κρίσιμα θέματα της περιοχής, όπως οι καταπατήσεις, οι ανεμογεννήτριες και η προσπάθεια να μετατραπεί σε αγκυροβόλιο πλοίων, ο όρμος της Νεάπολης.
Οι υπόνοιες στρέφονται κατά των συμφερόντων που θίγονται από τις εκπομπές του ραδιοσταθμού.
Η ΠΟΕΣΥ περιμένει από τις Αρχές να ολοκληρώσουν χωρίς βραδύτητα τις έρευνες για την αποκάλυψη του δράστη, προκειμένου να λογοδοτήσει γι αυτή την αντιδημοκρατική ενέργεια, που πλήττει βάναυσα την Ελευθερία της έκφρασης των Μέσων Ενημέρωσης".

                                                                                                                             Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΟΕΣΥ

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER