Σάββατο, 09 Νοεμβρίου 2013 10:48

Αστυνομική επιχείρηση με 5 συλλήψεις χθες στην Αργολίδα

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Αστυνομική επιχείρηση με 5 συλλήψεις χθες στην Αργολίδα

Στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας, πραγματοποιήθηκε χθες (8.11.2013), αστυνομική επιχείρηση στην ευρύτερη περιοχή του Ναυπλίου, του Άργους και του Κρανιδίου Αργολίδας, η οποία οργανώθηκε από την Αστυνομική Διεύθυνση Αργολίδας, σύμφωνα με τον γενικό επιχειρησιακό σχεδιασμό της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Πελοποννήσου.

 

Κατά την διάρκεια της επιχείρησης, έγιναν έλεγχοι σε 216 άτομα, εκ των οποίων 163 ήταν ημεδαποί και 53 ήταν αλλοδαποί, καθώς και σε 215 οχήματα. Επιπλέον, προσήχθησαν συνολικά 25 άτομα, από τα οποία 9 ήταν ημεδαποί και 16 ήταν αλλοδαποί, ενώ συνελήφθησαν 5 άτομα.

Τα άτομα που συνελήφθησαν, είναι:

  • Ένας (1) ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσαν χρέη προς το Δημόσιο, ύψους -120.153,63- ευρώ.

  • Δύο (2) ημεδαποί, για καταδικαστικά έγγραφα.

  • Δύο (2) αλλοδαποί, οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα και σε βάρος τους θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής τους.

Κατά την διάρκεια της επιχείρησης, βεβαιώθηκαν εβδομήντα επτά (77) παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, μία (1) παράβαση διατάξεων για την καθαριότητα και μία (1) παράβαση σχετικά με τις εγκαταστάσεις παραγωγής γαλακτοκομικών προϊόντων.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου.

Οι δράσεις αυτές, είναι στοχευμένες και αποσκοπούν στην πρόληψη, αλλά και στην καταστολή της εγκληματικότητας, ενώ θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και ενδιαφέρον, σε όλες τις περιοχές της Περιφέρειας Πελοποννήσου.  

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


NEWSLETTER