Παρασκευή, 15 Νοεμβρίου 2013 13:24

Αστυνομική επιχείρηση με 12 συλλήψεις στο Βραχάτι

Γράφτηκε από την
Αστυνομική επιχείρηση με 12 συλλήψεις στο Βραχάτι

Στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας, πραγματοποιήθηκε χθες (14.11.2013), ευρεία αστυνομική επιχείρηση στην ευρύτερη περιοχή του Βραχατίου Κορινθίας, η οποία οργανώθηκε από την Αστυνομική Διεύθυνση Κορινθίας, σύμφωνα με το γενικό επιχειρησιακό σχεδιασμό της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Πελοποννήσου.

 

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, έγιναν έλεγχοι σε 175 άτομα, εκ των οποίων 140 ήταν ημεδαποί και 35 ήταν αλλοδαποί, καθώς και σε 97 οχήματα.

Επιπλέον, προσήχθησαν συνολικά 82 άτομα, από τα οποία 69 ήταν ημεδαποί και 13 ήταν αλλοδαποί, ενώ συνελήφθησαν 12 άτομα.

Τα άτομα που συνελήφθησαν, είναι:

  • Δέκα (10) ημεδαποί ΡΟΜΑ, για κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας και παράβαση του Γενικού Οικοδομικού Κανονισμού.

  • Ένας (1) ημεδαπός, για ναρκωτικά.

  • Ένας (1) ημεδαπός, για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Επίσης, κατά την επιχείρηση, βεβαιώθηκαν συνολικά σαράντα τέσσερις (44) παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και εννέα (9) παραβάσεις του Γενικού Οικοδομικού Κανονισμού, ενώ βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητα ηρωίνης και ποσότητα κάνναβης, βάρους -6- γραμμαρίων.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου.

Οι δράσεις αυτές, είναι στοχευμένες και αποσκοπούν στην πρόληψη, αλλά και στην καταστολή της εγκληματικότητας, ενώ θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και ενδιαφέρον, σε όλες τις περιοχές της Περιφέρειας Πελοποννήσου.  


NEWSLETTER