Σάββατο, 23 Νοεμβρίου 2013 12:00

Συνελήφθησαν 4 τσιγγάνοι για ναρκωτικά στο Ναύπλιο

Γράφτηκε από την
Συνελήφθησαν 4 τσιγγάνοι για ναρκωτικά στο Ναύπλιο

Συνελήφθησαν, χθες (22.11.2013) το απόγευμα, στο Ναύπλιο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ναυπλίου, της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ) και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αργολίδας, 4 ημεδαποί ΡΟΜΑ, τρεις άνδρες ηλικίας 43, 17 και 21 ετών, καθώς και μία 15χρονη, για τα -κατά περίπτωση- αδικήματα της σύστασης εγκληματικής οργάνωσης και παράβασης των Νομοθεσιών για τα ναρκωτικά και τα όπλα.

 

Επιπλέον, η δικογραφία που σχηματίστηκε περιλαμβάνει ακόμα 2 ημεδαπούς ΡΟΜΑ, ηλικίας 26 και 24 ετών αντίστοιχα, οι οποίοι αναζητούνται για να συλληφθούν.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας και μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων του Τμήματος Ασφαλείας Ναυπλίου, οργανώθηκε αστυνομική επιχείρηση κατά την οποία πραγματοποιήθηκαν έρευνες στις οικίες (παραπήγματα) που διαμένουν οι ανωτέρω, όπου βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν:

  • Ποσότητα ηρωίνης σε συσκευασίες, συνολικού βάρους -77,5- γραμμαρίων.

  • Δεκαεννέα (19) δισκία, που εμπίπτουν στη Νομοθεσία για τα ναρκωτικά.

  • Kυνηγετικό όπλο.

  • Δύο (2) ζυγαριές ακριβείας.

  • Το χρηματικό ποσό των -350- ευρώ, ως προερχόμενο από την εμπορία ναρκωτικών ουσιών.

  • Οκτώ (8) κινητά τηλέφωνα, ως μέσα διευκόλυνσης για την διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου. Οι αστυνομικές έρευνες και η προανάκριση συνεχίζονται από το Τμήμα Ασφαλείας Ναυπλίου, για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των άλλων δύο ατόμων που αναζητούνται.

 

 

 


NEWSLETTER