Τρίτη, 26 Νοεμβρίου 2013 12:42

Από την Κυπαρισσία η 23χρονη σοβαρά τραυματισμένη στα Τέμπη

Γράφτηκε από την

Από την Κυπαρισσία είναι η 23χρονη, που τραυματίστηκε σοβαρά χθες βράδυ στο τροχαίο στα Τέμπη.

 Η άτυχη 23χρονη - επί πτυχίω φοιτήτρια Βιολογίας στη Θεσσαλονίκη- έχει υποστεί κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας. Η καταστασή της παραμένει σοβαρή. Σύμφωνα με το ethnos.gr πάντως ομαλά εξελίσσεται η κατάσταση των περισσοτέρων από τους 14 τραυματίες, οι οποίοι νοσηλεύονται στο Περιφερειακό και το Γενικό Νοσοκομείο της Λάρισας, μετά το φονικό τροχαίο.

Από τα 10 άτομα που νοσηλεύονται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο, σοβαρότερη παρουσιάζεται η κατάσταση μιας 39χρονης, η οποία είναι πολυτραυματίας και νοσηλεύεται στη θωρακοχειρουργική κλινική, καθώς και η περίπτωση 34χρονης, που παρακολουθείται για εσωτερική αιμορραγία.

Στο ίδιο νοσοκομείο νοσηλεύεται και ο Βούλγαρος οδηγός της νταλίκας, η κατάσταση του οποίου είναι ελεγχόμενη, αλλά και η 6χρονη κόρη του οδηγού του ΙΧ που έχασε τη ζωή του στο δυστύχημα, η οποία είναι υπό παρακολούθηση στην ορθοπεδική κλινική. Επίσης, νοσηλεύεται και η 17χρονη ετεροθαλής αδελφή της, όπως και η μητέρα της, που επέβαιναν στο μοιραίο όχημα.

Από χθες το βράδυ, παιδοψυχίατρος και ψυχολόγοι βρίσκονται στο πλευρό των τραυματιών και των οικογενειών τους.