Δευτέρα, 03 Ιανουαρίου 2011 21:18

Την Πρωτοχρονιά στη Σπάρτη: Πήγαν να κλέψουν την Πειραιώς αλλά τους απέτρεψε η κάμερα

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Την Πρωτοχρονιά στη Σπάρτη: Πήγαν να κλέψουν την Πειραιώς αλλά τους απέτρεψε η κάμερα

Τζόγαραν... κι ατύχησαν οι επίδοξοι κλέφτες της Τράπεζας Πειραιώς που στεγάζεται στο Διοικητήριο της Λακωνίας: Ελάχιστα λεπτά πριν από την αλλαγή του χρόνου, κατέστρεψαν πόρτες και καλώδια με τσεκούρι, αλλά τράπηκαν σε φυγή προς τα χωράφια όταν αντιλήφθηκαν πως η κάμερα ασφαλείας κατέγραφε τις κινήσεις τους. Πίσω τους άφησαν... συντρίμμια, αλλά άθικτα το ΑΤΜ και το χρηματοκιβώτιο της τράπεζας.
Οι δυο δράστες -οι κινήσεις των οποίων έχουν καταγραφεί από την κάμερα της τράπεζας- 10 λεπτά πριν από την αλλαγή του χρόνου έφτασαν στο κτήριο φορώντας κουκούλες και γάντια. Με τσεκούρι έσπασαν ένα από τα παράθυρα του Διοικητηρίου, μπούκαραν στο κτήριο και τα έκαναν... λαμπόγυαλο, με στόχο να απενεργοποιήσουν το συναγερμό. Η καταστροφική τους μανία συνεχίστηκε στη γυάλινη πόρτα και στο εσωτερικό του υποκαταστήματος της τράπεζας. Κάπου εκεί όμως οι δράστες αντιλήφθηκαν πως δεν είχαν απενεργοποιήσει την κάμερα ασφαλείας και τράπηκαν σε φυγή προς τα χωράφια... ακριβώς την ώρα που έφταναν τα περιπολικά.
Οι έρευνες για τον εντοπισμό τους μέχρι στιγμής απέβησαν άκαρπες. Το Τμήμα Ασφαλείας Σπάρτης όμως εξετάζει με λεπτομέρεια τα στοιχεία για να φτάσει στα ίχνη τους.
Κ.Δ.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER