Τετάρτη, 27 Νοεμβρίου 2013 07:49

Συνέλαβε μόνος του την φυγόποινη απατεώνισσα

Γράφτηκε από την
Συνέλαβε μόνος του την φυγόποινη απατεώνισσα

"Πληρώνω 10 χρόνια μια απατεωνιά και θα πληρώνω για 10 ακόμα", λέει αγανακτισμένος ο Αναστάσιος Νασιόπουλος που προχθές το μεσημέρι στα φανάρια του Νοσοκομείου Καλαμάτας "συνέλαβε" μια φυγόποινη γυναίκα - την οποία ο κατηγορεί για απάτη σε βάρος του, με την έκδοση πιστωτικών καρτών στο όνομά του.

Μιλώντας στην "Ε" ο κ. Νασιόπουλος εξηγεί ότι πρόκειται για τη μία από τις δύο γυναίκες (μάνα και κόρη) που τον εξαπάτησαν και οι οποίες μετά από οικονομική και δικαστική ταλαιπωρία καταδικάστηκαν μεν, αλλά δεν τιμωρήθηκαν. 

Σύμφωνα με όσα πληροφορηθήκαμε, η εν λόγω γυναίκα είχε καταδικαστεί πριν από καιρό σε 10 χρόνια κάθειρξη για απάτη, αλλά παρέμενε ελεύθερη. Χθες πάντως οδηγήθηκε στις δικαστικές αρχές και αποφασίστηκε να οδηγηθεί στις φυλακές της Θήβας. 

Οπως υποστηρίζει ο κ. Νασιόπουλος, ο ίδιος έπεσε θύμα προ 10ετίας, όταν κατά το διάστημα που φιλοξενούσε με τη σύζυγό του δυο γυναίκες στο σπίτι του στην Αθήνα, εκδόθηκαν στο όνομά του πιστωτικές κάρτες -προφανώς με την ταυτότητά του- και έτσι χρεώθηκε με... 60.000 ευρώ. Από τότε έμπλεξε σε μια απέραντη οικονομική και δικαστική περιπέτεια, πληρώνοντας παράλληλα τα χρέη αυτά των πιστωτικών καρτών. Παρά τις καταδικαστικές αποφάσεις μάλιστα, οι δυο γυναίκες παρέμειναν ελεύθερες - ώσπου ο ίδιος είδε προχθές τη μία εκ των δύο να οδηγεί το αυτοκίνητο που είχε σταματήσει δίπλα του στα φανάρια του Νοσοκομείου στην Καλαμάτα. Τότε ο Αν. Νασιόπουλος σταμάτησε, την ακινητοποίησε και την παρέδωσε στην Ασφάλεια. 

Η γυναίκα προσήχθη και στη συνέχεια αποδείχθηκε ότι εκκρεμεί σε βάρος της καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Αθηνών.

 

Κ.Δ.


NEWSLETTER