Πέμπτη, 05 Δεκεμβρίου 2013 18:35

Χρέη, αυθαίρετα και ναρκωτικά σε Μεσσηνία και Αρκαδία

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Χρέη, αυθαίρετα και ναρκωτικά σε Μεσσηνία και Αρκαδία

Στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας, πραγματοποιήθηκε σήμερα (5.12.2013), ευρεία αστυνομική επιχείρηση στις ευρύτερες περιοχές της Αρκαδίας και της Μεσσηνίας, σύμφωνα με τον γενικό επιχειρησιακό σχεδιασμό της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Πελοποννήσου.

 

Κατά την διάρκεια της επιχείρησης, έγιναν έλεγχοι σε 259 άτομα, εκ των οποίων 188 ήταν ημεδαποί και 71 ήταν αλλοδαποί, καθώς και σε 254 οχήματα.

Επιπλέον, προσήχθησαν συνολικά 47 άτομα, από τα οποία 22 ήταν ημεδαποί και 25 ήταν αλλοδαποί, ενώ συνελήφθησαν 11 άτομα.

Τα άτομα που συνελήφθησαν, είναι:

  • Μία (1) ημεδαπή στην Αρκαδία, γιατί σε βάρος της εκκρεμούσαν χρέη προς το Δημόσιο, ύψους -356.091,49- ευρώ.

  • Ένας (1) ημεδαπός ΡΟΜΑ στην Αρκαδία, για καταδικαστικά έγγραφα.

  • Ένας (1) ημεδαπός στη Μεσσηνία, για ναρκωτικά.

  • Ένας (1) ημεδαπός στη Μεσσηνία, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσαν χρέη προς το Δημόσιο, ύψους -81.368,44- ευρώ και χρέη από μη απόδοση Φ.Π.Α, ύψους -55.930,44- ευρώ, αντίστοιχα.

  • Μία (1) ημεδαπή στη Μεσσηνία, γιατί σε βάρος της εκκρεμούσαν χρέη προς το Δημόσιο, ύψους -104.803,08- ευρώ.

  • Τέσσερις (4) ημεδαποί (εκ των οποίων οι τρεις ΡΟΜΑ), για κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας.

  • Ένας (1) ημεδαπός στη Μεσσηνία, για καταδικαστικά έγγραφα.

  • Ένας (1) αλλοδαπός στη Μεσσηνία, ο οποίος διέμενε παράνομα στη χώρα και σε βάρος του θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής του.

Κατά την διάρκεια της επιχείρησης, βεβαιώθηκαν συνολικά εβδομήντα τρεις (73) παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και δύο (2) παραβάσεις του Υγειονομικού Κανονισμού, ενώ βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, ποσότητα κάνναβης βάρους -17,9- γραμμαρίων και μία ζυγαριά ακριβείας.

Επιπλέον, από αστυνομικούς της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αρκαδίας, παρασχέθηκε συνδρομή στην Διεύθυνση Τεχνικού Ελέγχου Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, για την κατεδάφιση αυθαίρετων κατασκευών σε αιγιαλό, στο Παράλιο Άστρος Αρκαδίας.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους κατά τόπο Εισαγγελείς.

Οι δράσεις αυτές, είναι στοχευμένες και αποσκοπούν στην πρόληψη, αλλά και στην καταστολή της εγκληματικότητας, ενώ θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και ενδιαφέρον, σε όλες τις περιοχές της Περιφέρειας Πελοποννήσου.  

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER