Κυριακή, 08 Δεκεμβρίου 2013 13:43

Συλλήψεις 4 ατόμων σε αστυνομική επιχείρηση

Γράφτηκε από την
Συλλήψεις 4 ατόμων σε αστυνομική επιχείρηση

 

Συνολικά 4 άτομα συνελήφθησαν το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου σε αστυνομική επιχείρηση για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας που έγινε στην...

 

 

Αργολίδα, στην ευρύτερη περιοχή του Ναυπλίου, του Αργους και του Κρανιδίου.

Ειδικότερα, όπως ανακοίνωσε η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Πελοποννήσου, στην πιο πάνω επιχείρηση -η οποία οργανώθηκε από την Αστυνομική Διεύθυνση Αργολίδας- συνελήφθησαν 4 άτομα, προσήχθησαν 28 και έγινε έλεγχος σε 212.

Επιπλέον, πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι σε 231 οχήματα και βεβαιώθηκαν συνολικά 59 παραβάσεις

Αναλυτικά, σύμφωνα με την ανακοίνωση, κατά την διάρκεια της επιχείρησης, έγιναν έλεγχοι σε 212 άτομα, 155 Ελληνες και 57 αλλοδαπούς, καθώς και σε 231 οχήματα.

Προσήχθησαν συνολικά 28 άτομα, 11 Ελληνες και 17 αλλοδαποί, ενώ συνελήφθησαν 4 από τους τελευταίους, καθώς διαπιστώθηκε ότι διέμεναν παράνομα στη χώρα και σε βάρος τους θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επαναπατρισμού τους.

Κατά την διάρκεια της επιχείρησης εξ άλλου, προστίθεται στην ανακοίνωση, βεβαιώθηκαν 55 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, 2 παραβάσεις σχετικά με την κοινή ησυχία, μία παράβαση για πλανόδιο εμπόριο και μία παράβαση για άδεια λειτουργίας μουσικών οργάνων.

 


NEWSLETTER