Πέμπτη, 12 Δεκεμβρίου 2013 16:25

Κρίσιμη παραμένει η κατάσταση της 54χρονης

Γράφτηκε από την

Σε κρίιμη κατάσταση εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Αττικής, όπου διακομίστηκε, η 54χρονη γυναίκα που τραυματίστηκε χθες το πρωί, μαζί με 4 ακόμα άτομα, σε τροχαίο ατύχημα στο δρόμο Ασπρόχωμα - Μεσσήνη.

Η διακομιδή της 54χρονης γυναίκας στην Αθήνα αποφασίστηκε αμέσως μετά την εκτίμηση της κατάστασής της από τους γιατρούς στο Νοσοκομείο Καλαμάτας, όπου αρχικά διακομίστηκε, μαζί με τα υπόλοιπα 4 άτομα που επέβαιναν στα δύο αυτοκίνητα.

Το σοβαρό τροχαίο έγινε χθες λίγο πριν τις 8 το πρωί στο ύψος του αεροδρομίου, όταν υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες συγκρούστηκαν πλαγιομετωπικά δύο αυτοκίνητα, τα οποία κινούνταν το ένα προς Καλαμάτα και το άλλο προς Μεσσήνη. Από τη σφοδρή σύγκρουση το ένα μετατράπηκε σε άμορφη μάζα σιδερικών κι έπεσε στο χαντάκι, με συνέπεια να εγκλωβιστούν μέσα του 4 άτομα - μεταξύ των οποίων και η 54χρονη που είχε τραυματιστεί σοβαρά.
Για τον απεγκλωβισμό τους χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής. Στη συνέχεια, με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ διακομίστηκαν στο νοσοκομείο ο οδηγός και οι 3 επιβάτες του αυτοκινήτου (άλλος ένας άντρας και δύο γυναίκες), καθώς επίσης η 25χρονη κοπέλα που οδηγούσε το άλλο όχημα.