Τρίτη, 24 Δεκεμβρίου 2013 20:29

Δέκα συλλήψεις για... ζάρια στη Λακωνία

Γράφτηκε από την

Στο πλαίσιο των ελέγχων, που διενεργούν οι Υπηρεσίες της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Πελοποννήσου, σε όλη τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου για την καταπολέμηση του παράνομου «τζόγου», συνελήφθησαν, χθες (23.12.2013) το βράδυ, σε τοπική κοινότητα της Λακωνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης, σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Λακωνίας και του Αστυνομικού Τμήματος Περιφέρειας Σπάρτης, 10 άτομα, για διενέργεια παράνομου τυχερού παιχνιδιού.

 

Ειδικότερα, χθες το βράδυ, μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έλεγχο σε κατάστημα – καφετέρια ιδιοκτησίας 35χρονής ημεδαπής, όπου διαπιστώθηκε να είχε επιτρέψει τη διενέργεια του παράνομου τυχερού παιχνιδιού «ζάρια», σε ειδικά διαμορφωμένο τραπέζι, στους άλλους εννέα.

Κατά τον έλεγχο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 6 ζάρια και το χρηματικό ποσό των -1.785- ευρώ, ως προερχόμενο από τη διενέργεια παράνομων παιχνιδιών.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σπάρτης. Την αστυνομική έρευνα και την προανάκριση, διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Βλαχιώτη.

Επισημαίνεται ότι οι έλεγχοι, από τις Αστυνομικές Αρχές της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Πελοποννήσου, θα συνεχιστούν αμείωτα σε όλη τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου, για την αποτροπή διεξαγωγής παράνομων παιχνιδιών.