Τρίτη, 24 Δεκεμβρίου 2013 22:21

Ακόμα 16 συλλήψεις για διάφορα αδικήματα στο Βραχάτι Κορινθίας

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Ακόμα 16 συλλήψεις για διάφορα αδικήματα στο Βραχάτι Κορινθίας

Στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας, πραγματοποιήθηκε χθες (23.12.2013) από το μεσημέρι έως το βράδυ, αστυνομική επιχείρηση στην ευρύτερη περιοχή του Βραχατίου Κορινθίας, η οποία οργανώθηκε από την Αστυνομική Διεύθυνση Κορινθίας, σύμφωνα με το γενικό επιχειρησιακό σχεδιασμό της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Πελοποννήσου.

 

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, έγιναν έλεγχοι σε 140 άτομα, εκ των οποίων 97 ήταν ημεδαποί και 43 ήταν αλλοδαποί, καθώς και σε 124 οχήματα και 9 καταστήματα.

Επιπλέον, προσήχθησαν συνολικά 47 άτομα, από τα οποία 32 ήταν ημεδαποί και 15 ήταν αλλοδαποί, ενώ συνελήφθησαν 16 άτομα.

Τα άτομα που συνελήφθησαν, είναι:

  • Δύο (2) ημεδαποί ΡΟΜΑ, για κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας.

  • Δύο (2) ημεδαποί, για ναρκωτικά.

  • Δύο (2) ημεδαποί και δύο (2) αλλοδαποί, για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

  • Έξι (6) ημεδαποί, για παραβάσεις του Υγειονομικού Κανονισμού.

  • Δύο (2) αλλοδαποί, οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα και σε βάρος τους θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής τους.

 

Επίσης, κατά την επιχείρηση βεβαιώθηκαν συνολικά σαράντα δύο (42) παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και έξι (6) παραβάσεις του Υγειονομικού Κανονισμού, ενώ βρέθηκαν και κατασχέθηκαν έξι δισκία που εμπίπτουν στη Νομοθεσία για τα ναρκωτικά και μικροποσότητα μορφίνης.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου.

Οι δράσεις αυτές, είναι στοχευμένες και αποσκοπούν στην πρόληψη, αλλά και στην καταστολή της εγκληματικότητας, ενώ θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και ενδιαφέρον, σε όλες τις περιοχές της Περιφέρειας Πελοποννήσου.  

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER