Κυριακή, 29 Δεκεμβρίου 2013 14:15

Σύλληψη 10 ατόμων για χαρτοπαιξία - κατασχέθηκαν πάνω από 6.000 ευρώ

Γράφτηκε από την

 

Ποσό 6.325 ευρώ κατασχέθηκε ως προϊόν χαρτοπαιξίας σε καφενείο της...

Τρίπολης, μετά από αστυνομική επιχείρηση του Τμήματος Ασφαλείας της αρκαδικής πρωτεύουσας τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου 28 Δεκεμβρίου.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ανακοίνωση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Πελοποννήσου, ο έλεγχος στο πιο πάνω κατάστημα -ιδιοκτησίας 29χρονου- κατελήφθησαν 9 άτομα να παίζουν το παράνομο παιχνίδι Texas Poker Hold’em. Τα εννέα άτομα, όπως και ο ιδιοκτήτης του καφενείου, συνελήφθησαν.

Κατά τον έλεγχο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 5 ειδικά διαμορφωμένα τραπέζια, 2.810 μάρκες, διαφόρων χρωμάτων, μεγάλος αριθμός τραπουλόχαρτων και χρηματικό ποσό 6.325 ευρώ, ως προερχόμενο από τη διενέργεια παράνομων παιχνιδιών.

Στην ανακοίνωση της ΓΑΔ Περιφέρειας Πελοποννήσου προστίθεται ότι στον προθάλαμο του καταστήματος είχε εγκατασταθεί σύστημα καταγραφής με κάμερα, για να υπάρχει η σχετική επιτήρηση και να αποφεύγονται οι έλεγχοι από τις αστυνομικές Αρχές, το οποίο επίσης κατασχέθηκε.

Την αστυνομική έρευνα και προανακριτικό έργο διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Τρίπολης, ενώ οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Τρίπολης.